Kendte

Video: Rihanna får smertefuld tattoo

Af Thomas Flindt 10. oktober 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Megaseje Rihanna har fået en ny tatovering – en smertefuld en af slagsen. Se videoen her!

Rihanna fik en ny tatovering til samlingen, da hun besøgte New Zealand i forbindelse med sin turné. Men den nye tatovering er ikke bare en ny til samlingen - den er nemlig blevet lavet på en helt speciel måde.

Maori-folket, som lever på New Zealand, dyrker stadig deres ældgamle tatoveringskunst, hvor man ikke bruger elektronik, men derimod hammer og syl, og det skulle Rihanna selvfølgelig prøve - av!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se videoen: Rihanna synger karaoke

Folk, der har prøvet at få lavet en traditionel Maori-tatovering, siger, at det gør megaondt i forhold til en moderne tatovering, og selv om Rihanna virker ret cool i videoen, så kan hun ikke skjule, at det gør vildt ondt.

Selve tatoveringen blev lavet på Rihannas højre hånd, og den skal forestille nogle Maori-symboler, som er personlige for Rihanna.

Læs også: Rihanna vil kysse med Miley Cyrus

Kunne I finde på at få en Maori-tatovering?

Kendtemedtatoveringer

Daniel Agger har en masse cool vikingemotiver på ryggen - ret sejt!
Miley Cyrus' lille tatovering af en indianer-uro under armen er lidt sød!
Vi er vilde med tegneserie-looket på Zayn Maliks tatovering.
Stjernestrømmen ned af Rihannas nakke er virkelig pæn!
Scarlett Johanssons tatovering kunne godt nok have været tegnet af en femårig, men teksten er ret sej. Hvem mon er den heldige: Hende eller ham, der dater hende?
Modellen Jodie Marsh har vildt mange tatoveringer, men den sjoveste er helt klart hendes lille djævlehale.
Harry Styles har virkelig mange søde, sjove og skøre tatoveringer. Hvilken, synes I er sejest?
Sangerinden Jessie J har en ret sød tatovering bag øret. Den ligner en kombination af et hjerte og noder, så mon ikke det er en kærlighedserklæring til musikken?
David Beckham er SÅ lækker, og hans tatoveringer gør ham mega badboy. Vi kan ikke bestemme os for, hvilken tatovering der er sejest. Kan I?
Pink er en af de kendte piger, som har allermest blæk på kroppen. Vi faldt mest for den lille søde engel på skulderen, som rækker ud efter et stjerneskud.
Justin Biebers ugle-tatovering er ret sej, synes I ikke?
Chris Brown har begge arme og hele brystet tatoveret, men de tatoveringer, der falder os i øjnene, er de to roser tæt på kravebenet. I sidste ende er han jo også bare en fyr, der vil elskes.
Lady Gaga har tatoveret et hjerte med teksten "dad" på sin skulder. Selv om hun kan være lidt skør en gang imellem, så vil hun altid være fars pige - sødt!
Johnny Depp har en vildt sej og sjov tatovering på sin underarm. Kan I gætte, hvad den betyder? Vi hjælper lidt: Det har noget med en pirat at gøre!
Søde Christopher er så vild med musikeren James Dean, at han har fået ham tatoveret på sin arm. Vi synes, den er ret sej!

MestLæste