Kendte

Video: Perrie om brylluppet med Zayn

Af Line Sølvhøj Johansson 10. oktober 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Lige siden Perrie og Zayn fortalte, at de skal giftes, har der gået rygter om, hvor og hvornår brylluppet skal være. Se Perrie fortælle om brylluppet i videoen her!

Da Perrie Edwards og Zayn Malik fortalte, at de var blevet forlovet, startede der en masse rygter om, hvor, hvordan og hvornår brylluppet skal være. Nogle af rygterne lød blandt andet, at brylluppet kommer til at koste over 20 millioner kroner, og at de skal giftes på et slot i Skotland.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Perrie: - Sådan skyper jeg med Zayn.

Vi er mange, der spændt venter på at høre mere om planerne for Perrie og Zayns bryllup, og i en video fortæller Perrie nu, hvor langt parret er med deres bryllups-planer.

Læs også: Perrie Edwards fine fødselsdag.

Og måske bliver du lidt skuffet, for i videoen fortæller Perrie nemlig, at hun og Zayn faktisk slet ikke er begyndt at planlægge brylluppet endnu, og at de faktisk ikke engang har sat en dato for, hvornår brylluppet skal være.

- Jeg ved, at Gordon Ramsey ikke kommer til at lave maden til mit bryllup, og min kjole er ikke fra Vera Wang, udtaler Perrie og siger:

- Jeg er ikke begyndt planlægningen, jeg har ikke engang en dato - alt, hvad jeg ved, er, at jeg er meget glad.

Læs også: Perrie Edwards laver sjov med Zayn Malik.

Men selv om Perrie er meget rolig omkring brylluppet, så er Jade Thirlwall og Leigh-Anne Pinnock fra Little Mix vildt spændte på brylluppet og glæder sig for vildt.

- Det bliver årets bryllup, jubler de i videoen.

MestLæste