Niall Horan måtte humpe fra scenen
Kendte

Video: Niall Horan i smerter på scenen

Af Oliver Kokholm Ungermann 26. juni 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Av! Niall Horan måtte humpe blødende fra scenen, da han under en koncert blev ramt på sit nyligt opererede knæ. Se videoen af den vilde episode her!

Der bliver kastet mange ting på scenen under One Directions koncerter. Først gik det udover Harry Styles, der i starten af turnéen blev ramt i øjet, og denne gang er det både Niall og Harry, der er blevet såret under et show.

Læs også: Harry Styles ramt i øjet på scenen

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Værst gik det ud over Niall Horan, som blev ramt direkte på det knæ, han for kun fem måneder siden blev opereret i. Men selvom knæet blødte, og Niall dårligt kunne gå, sang han de sidste par numre af koncerten, inden han kom om bagved for at ømme sig. En fan har lagt denne Vine ud af Nialls store smerter på scenen:

Efter showet var Niall tydeligvis stadig oprørt over de mange ting, der blev kastet fra deres fans. På twitter skrev han nemlig:

- Kan I venligst begrænse, hvor meget der bliver kastet på scenen! For jeg fik noget kastet på mig her til aften! Det ramte mit knæ! Så meget smerte fra det nu! Jeg vil ikke lyde som om, jeg brokker mig, men det er kun fem måneder siden, jeg blev opereret, og jeg har stadig lidt smerte i det, og det gør mig rigtig bange, skrev han.

Læs også: Fan kaster sko i kuglerne på Harry Styles

Harry var lidt heldigere, da han under samme koncert også var udsat for at få kastet ting i hovedet, men det ser dog ud til at gøre rigtig ondt. Se det her:

Hvor er det bare synd for Niall! Hvad synes du om, at der bliver kastet ting på scenen?

HarryogNiallipoolen

Se flere billeder af Harry og Niall her!

MestLæste