Kendte

Video: Liam Payne falder på scenen

Af Marie Søndergaard 26. maj 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Da One Direction spillede på Croke Park i Irland, var scenen virkelig glat, og det gik ud over Liam Payne. Se videoen af hans fald her!

Regn gør en scene glat! Det fandt drengene fra One Direction ud af, da de spillede den første koncert på Croke Park i Irland i fredags. Før koncerten tweetede Niall Horan, at scenen var som en skøjtebane, og det havde han mærket på egen krop. Og da drengene optrådte om aftenen til "Best Song Ever" faldt Liam Payne, så lang han var.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Liam Payne får romantisk sang-ønske i radioen

Heldigvis var Zayn Malik hurtig til at sørge for, at han var okay, og Liam kom også hurtigt på benene igen.

- Nå, man må se det på den positive side, for i det mindste fik jeg set mig selv i en sammensætning af fald på YouTube, skrev Liam efterfølgende på Twitter.

Læs også: Popstjerne sviner Liam Payne til på twitter

Se videoen af faldet her:

snapchat, vi unge

Stjernernesvildestesceneshows

Det er ikke alle stjerner, der tør at kaste sig ud til publikum og "crowd surfe" - men det var præcis, hvad Taylor Swift gjorde i 2012 til MTV Music Video Awards. Modigt!
Når Kanye West senere i år giver koncert i Danmark, kan publikum se frem til, at Kanye kommer ned som Jesus i starten af showet.
"Bangerz Tour" er efterhånden blevet kendt for, at Miley Cyrus har et supervildt sceneshow med. Hun ridder blandt andet på en hotdog, rutscher på en tunge og bliver altså her klappet i numsen af en dværg. Hihi!
Der er altid vilde kostumer, farver og dansere, når Lady Gaga giver koncert.
Da Coldplay turnerede i 2012, hvor turen blandt andet også kom til Danmark, var alle blandt publikum en del af lysshowet. Det gjorde, at hele stadionet lyste op. Så sejt!
Justin Bieber har lavet mange seje til hans koncerter, og her kommer han ned på scenen med vinger på!
Beyoncé havde på hendes seneste tour to scener, hun optrådte på. Når hun skulle skifte imellem dem, fløj hun. Sejt!
Jason Derulo har til sin koncert næsten altid bar overkrop, og så tager han en del armbøjninger, mens han synger - også gerne med en fra publikum på ryggen imens. Her står på han hænder. Vildt!
Til Eminems udendørs koncerter kommer der af og til fyrværkeri.
Den superhotte popstjerne, Justin Timberlake, kommer til Parken i Danmark om ganske kort tid. Her kan vi se frem til et stort lysshow og selvfølgelig Justins seje dansemoves.

MestLæste