Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kendte

Video: Julia Sofia: "Jeg føler mig ikke homoseksuel nok"

Af Christina Sander, redigering af Selma Babette Ringmann Søgaard 13. oktober 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Se med i videoen, hvor YouTube-stjernen Julia Sofia forklarer, hvorfor hun ikke føler sig heteroseksuel, samtidig med at hun nogle gange heller ikke føler sig ”homoseksuel nok” til LGBT+-miljøet.

I videoen åbner YouTube-stjerne og influencer Julia Sofia op omkring sin biseksualitet, og hvordan hun ikke har kunne identificere sig med de homoseksuelle stereotyper, der er fremstillet i mediebilledet.

I 2018 offentliggjorde Julia Sofia en video på YouTube, hvor hun afslørede for sine mange følgere, at hun havde været kæreste med en pige. Hun åbnede derfor op omkring sin biseksualitet, hvor hun fortalte, at hun både er til kvinder og mænd.

Læs også: Julia Sofia har fået kæreste

Efterfølgende er hun blevet hyldet som én af de mest indflydelsesrige personer inden for LGBT-miljøet, blandt andet da hun i 2019 vandt prisen som ‘Årets LGBT-person’ og og 'Årets LGBT-YouTuber' ved Rainbow Awards.

Læs også: Julia Sofia: "På dette tidspunkt vidste jeg, at jeg var til piger"

I videoen fortæller hun, hvorfor det var intimiderende for hende at blive anset som forbillede i LGBT-miljøet, og så hun fortæller også om sit første besøg på en gay-bar.

MestLæste