Kendte

Victoria siger "Si" til AC Milan

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann 18. februar 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
The Beckhams flytter endnu engang.

Det er ikke altid let at være fodboldfrue, især ikke når ægtemanden hedder David Beckham. Det har Victoria Beckham måttet sande de seneste par år, da parret og deres tre drenge har måttet flytte meget rundt grundet David Beckhams' fodboldkarriere.

Men nu har David Beckham endelig fået overtaltsin kone til at flytte med til Milano på trods af, at hele familien er bosat i Los Angeles. Det har dog heller ikke været med Victorias gode vilje, da hun ikke er vild med at flytte deres tre drenge rundt hele tiden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Victoria Beckham sagde til David Beckham, at hun elsker ham, og at intet skal komme imellem deres familie, udtaler en ven af parret.

David Beckham har også taget sprogtimer og har overbevist Victoria om, at hun også skal begynde. Så alt tyder på, at David virkelig gerne vil af sted til Milano.

- David er meget begejstret for, at Victoria har valgt at give ham hans sidste rigtige chance for at spille fodbold på topniveau, udtaler en kilde. [faktaBox]

Der er dog ingen handel i hus på nuværende tidspunkt. Men nu hvor familien er involveret så heftigt i idéen, mon så ikke vi snart ser en kontrakt.

Heldigvis for Victoria er Milano også en spændende by rent modemæssigt, så mon ikke hun falder til og finder sin helt egen måde at eksponere sig selv på.

MestLæste