Kendte

Vi Unge X Award – Grupperne i chok!

Af Julie Lund Mikkelsen og Thomas Flindt 1. marts 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der var Big Band-aften i ”X Factor”, da seks deltagere blev til fem. Vi uddeler her endnu engang vores X Awards, blandt andet for aftenens outfit og aftenens survivor!

Ingen fredag uden X Factor - og ingen X Factor uden Vi Unges X Awards! Tjek vores priser ud her. Er I enige med os? Skriv jeres mening om, hvem der fortjener en award i kommentarfeltet nedenunder.

Tjek også: Vi Unge X Award fra sidste uge!

XFactor4liveshow

"X Factor"-værten Signe Molde kan andet end at præsentere deltagerne, og det viste hun, da hun startede aftenen med lidt step-dans. Godt gået, Signe!
Chresten startede sin optræden med at tage sig en slapper på gulvet – men han fik da rejst sig op og givet et fedt show.
Karoline glimtede i scenelyset med både glimmerbluse og glimmerkasket. ”En funklende stjerne,” sagde Ida Corr!
Vi ELSKER Wasteland – meeen sangen og Big Bandet passede desværre ikke helt til de søde drenge! Vi ved jo, at I er meget bedre end det, drenge!
Stephanie var i farezonen i sidste uge, men hun kom stærkt igen i aften og fik endnu en uge i X Factor. Godt gået!
Amanda så helt fantastisk ud klædt i hvidt med en eventyragtig kulisse bagved. Så smukt!
Wasteland og Anna og Lusanda endte begge i farezonen, og det var derfor Anne Linnet, der måtte tage den svære beslutning om, hvem der skulle ud. Det betød farvel til søde Anna og Lusanda! Æv, vi kommer til at savne jer, tøser!
Thomas Blachman var ikke helt tilfreds, da Ida Corr og Anne Linnet kritiserede Amandas optræden, og bagefter havde han set sig sur på Wasteland: "Øver I overhovedet?", lød det fra Blachman. Rolig nu, Thomas.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste