Christopher
Kendte

Vi stillede Christopher Vi Unge-læsernes spørgsmål: Her er hans svar

Af Sigrid Glavind 8. juni 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Scanpix / Ritzau
Christopher spiller hovedrollen i ”A Beautiful Life”, som lige nu ligger nummer et på Netflix. Da vi mødte ham til en snak om hans rolle i filmen, tog vi jeres spørgsmål med.

Først blev han en af Danmarks største popstjerner. Men nu har han også fundet sin vej til filmscenen. Christopher spiller nemlig den unge smukke fisker Elliott i "A Beautiful Life" på Netflix, som ligger nummer et på Netflix-hitlisterne lige nu.

Vi mødtes med ham for at høre, hvordan det føles at spille hovedrollen i en stor Netflix-satsning. I den forbindelse spurgte vi jer, VI Unges læsere, hvad i ville ønske, i kunne spørge ham om. Vi stillede selvfølgelig Christopher spørgsmålene - og her kommer svarene:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvor filmede i ”A Beautiful Life”?

– Vi filmede i en lille by ved Frederikshavn, som hedder Strandby. Vi filmede også rigtig mange scener i Aarhus.

Hvordan kan det være, du har valgt at lave film, når din musik er så nice?

– Det er ikke fordi, jeg stopper med at lave musik og kun skal være skuespiller nu. Men jeg ville gerne prøve kræfter med skuespillerkunsten, hvilket jeg har fået lov til. Jeg vil ikke sige, at det er sidste gang, men det er ikke noget, jeg kommer til at gøre rigtig meget. Men nu må vi se.

Er det grænseoverskridende at spille skuespil, når du er vant til at lave musik?

– Det var sindssygt grænseoverskridende at være skuespiller og have kameraer lige i ansigtet. Jeg gjorde det så godt jeg kunne og kastede mig ud i min rolle med alt, hvad jeg havde. Og det synes jeg, man kan se. Men jeg har været på dybt vand og ude af min comfortzone rigtig mange gange.

– Elliott, min karakter i filmen, var en usikker og indadvendt type, og hans usikkerhed kommer rigtig meget til udtryk, fordi jeg havde en usikkerhed i at spille skuespil. På den måde kan jeg i hvert fald se en tilbageholdenhed i Elliott, som egentlig er min egen tilbageholdenhed.

Hvordan er det at spille hovedrollen i en romantisk film, når du er gift i virkeligheden?

– Det var overraskende uromantisk at spille med i en romantisk film. Der var specielt nogle scener, som var meget intime og hurtigt kunne blive akavet. Det var ikke særligt sexet, for der står en med et kamera lige ved siden af og en boomstang på den anden side. Så det er svært at finde ”the sexy times” frem, når der står 80 mennesker og kigger.

Kunne du tænkte dig at lave flere film i fremtiden?

– Ja, det kunne jeg selvfølgelig godt. Men det kommer an på hvilke film, hvordan manus er, og hvad jeg bliver tilbudt. Altså hvis jeg overhovedet bliver tilbudt noget. Men selvfølgelig kunne jeg det. Det kunne være fedt at blive endnu bedre og få mere erfaring.

"A Beautiful Life"

  • Christopher spiller rollen som fiskeren Elliott, der har en helt ekstraordinær sangstemme. Han møder musikmanageren Suzanne og hendes datter og producer Lilly, som han forelsker sig i. Elliott må kæmpe mod fortidens dæmoner, som truer hans musikalske gennembrud og forholdet til Lilly.
  • Filmen havde premiere den 1. juni 2023 og kan ses på Netflix.

Du kan se ham besvare spørgsmålene i videoen herunder:

@viunge Vi spurgte jer, hvilke spørgsmål i gerne ville stille @Christopher ♬ Too Indie