tobias floor
Kendte

Vennebog: 20 spørgsmål til Tobias Floor

Af Sigrid Glavind 23. juni 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Presse
I forbindelse med udgivelsen af singlen 'Glasses', har Tobias Floor været et smut forbi Vi Unges vennebog. Lær ham bedre at kende her.

Du kender ham måske som X Factor-deltageren, der fik superstjernen Dean Lewis ind på de danske hitlister, efter at have optrådt med et Dean Lewis nummer i X Factor.

Det gjorde Dean Lewis så begejstret, at han gav sangtalentet den vildeste oplevelse: At opvarme for selveste Dean Lewis i Royal Arena i København.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Nu er Tobias Floor klar med sin anden single, 'Glasses', som udkommer 23. juni 2023. 'Glasses' handler om mobning og dét at tro på sig selv.

Navn: Tobias Floor han/ham

Mine venner kalder mig: Toby, Tobber eller Bias

Alder: 22

Du kender mig måske fra: X factor 2022 eller “Så er der hund” fra Ramasjang

Tre ord, der beskriver mig: Udadvendt, kreativ og omsorgsfuld

Det har jeg altid i min taske/Jeg forlader aldrig mit hjem uden: Min telefon, pung, telefon, tandbørste og tandpasta, pincet, negleklipper og høretelefoner.

Et fun fact om mig er: At jeg ønskede mig min første guitar i konfirmationsgave, fordi jeg havde hørt, man kunne lave damer på det.

Folk tror ofte, at jeg … men det passer ikke: Folk tror ofte, at jeg har rigtig mange tætte venner, men det passer ikke. I virkeligheden har jeg kun et par stykker, der er rigtig tætte.

Jeg bruger for meget tid på: Overspringshandlinger når der er vigtige ting, jeg burde bruge min tid på.

Det lytter jeg til lige nu: D1MA, selv om det bestemt ikke er den slags musik, jeg selv laver. Og også Anson Seabra.

Det gør mig stolt, når: Mennesker omkring mig fortæller mig, at det jeg laver er megasejt, og at de syntes jeg er god.

Når jeg er ked af det, hjælper det for mig at …: Græde helt igennem. Høre noget sørgeligt musik, kigge på billeder af min afdøde hund, se en sørgelig film og bare tudbrøle.

En god ven for mig er en, der: Kan finde ud af at lytte, uanset hvad jeg har på hjerte, men også en der tør åbne sig op overfor mig.

Verden ville være et bedre sted, hvis …: Folk lagde deres telefoner mere ned i lommen, kiggede op på hinanden, og måske endda starte en samtale med et helt fremmed menneske.

Min bedste vane: Jeg fortæller folk omkring mig, hvis jeg har det dårligt, eller hvis jeg er ked af noget. Det behøver ikke at have noget med dem omkring mig at gøre, men det giver dem en forståelse for, hvorfor jeg måske er i et øv-humør.

Min dårligste vane: Jeg afbryder meget, når jeg diskuterer med folk … Ups.

Jeg kan ikke forstå, at jeg … da jeg var yngre: Jeg kan ikke forstå at jeg blev mobbet, og ikke havde flere venner, da jeg var yngre.

Min quilty pleasure er: Middagslure

Mit højeste ønske er: At tunere rundt i hele verden, og have tid til at opleve de steder jeg kommer forbi.

I år glæder jeg mig allermest til: At skulle på familieferie til Grækenland! (Royal arena koncerten er jo overstået)