Kendte

Vennebog: 19 spørgsmål til LouLiving!

Af Katrine Kæmsgaard 16. januar 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad er dit højeste ønske? Din livret? Og har du et kendis-crush? Alt det og meget mere svarer Louise Bjerre på lige her.

Louise Bjerre har i denne uge været på besøg i vores vennebog. Du kender hende måske bedre som LouLiving, der er navnet på hendes Youtube-kanal, som hun i dag lever af. Louise er 20 år gammel og har haft sin kanal i snart 5 år.

Har du lyst til at vide, hvad hendes livret er? Hvad hun ville redde, hvis hendes hus brændte ned? Og hvad hun lytter til lige nu? Så læs med herunder.

Navn: Louise Bjerre.

Kælenavn: Lou.

Alder: 21.

Stjernetegn: Krebs.

Yndlingsfarve: Pink.

Livret: PIZZA SELVFØLGELIG!

Beskriv dig selv med tre ord: Omsorgsfuld, nysgerrig og humoristisk.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvis du kun må tage én slags slik med på en øde ø, ville det være: Oh! Må jeg vælge Marabou med Oreo? Hvis det skal være slik-slik så ‘røde hunde’ eller alt, der er surt.

Højeste ønske: At der kommer styr på klimakrisen!

Yndlingsserie eller film: Gossip girl!

Hvis dit hus brændte ned, ville du redde disse tre ting: Hvis alle mennesker og dyr kom levende ud, så tror jeg, at jeg ville tage mine smykker, telefon for at tilkalde hjælp, og så måske min computer… Men også kun, fordi jeg er en hat, der aldrig får lavet backup på mine ting. Jeg har faktisk ikke mange ting, som jeg ikke KAN leve uden… Hvis det skulle ske, at mit hus brændte (7, 9, 13), tror jeg ærlig talt bare, jeg ville gå i panik, og styrte ud af døren, haha.

Når du bliver gammel, vil du: Være glad i et cute hus med blomster i haven, et fyldt køleskab og omringet af venner, familie og søde hunde.

Du vil gerne blive bedre til at: Meditere og generelt prioritere MIG-tid.

Lige nu lytter du til: Harry Styles, Fine Line-albummet.

Din yndlings-emoji er: Må jeg vælge en kombi? Græder af grin-smileyen EFTERFULGT af den, der græder helt ustyrligt. Hvis jeg kun må vælge en: hende, der danser i en flot rød kjole.

Det gør dig glad, når: Jeg får støtte og gode krammere fra dem, jeg holder af.

Det værste du ved, er: At føle sig misforstået.

Dit kendis-crush er: Niall Horan!

Du bruger for meget tid på: MIN TELEFON (og lige nu primært for meget tid på TikTok, og det skal stoppe!)

Læs mere om