Kendte

Velkommen til gossip-bloggen

Af Christine Agertoft 14. januar 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi glæder os til at diskutere alle rygterne om Justin Bieber, Zac Efron, Vanessa Hudgens, Taylor Lautner og alle de andre stjerner med dig…

Vi sidder tit på redaktionen og taler om dagens gossip-nyheder, og nu har vi besluttet, at vi også gerne vil have jeres mening. Derfor denne gossip-blog, hvor vi diskuterer sladder, rygter, nyheder og meget mere med hinanden og med jer. Vi håber, at I vil tage godt imod den og skrive alle jeres meninger i kommentarfeltet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Lige siden onsdag har vi talt om billedet af Justin Bieber, der kysser en fan. Og vi kan lige så godt være ærlige… vi er dybt uenige. Er det overhovedet Justin Bieber? Er billedet fake? Har hende der pigen overfaldet Justin? Vi kan ikke blive enige - kun om, at det der kys ikke ser særligt behageligt ud. De sluger jo nærmest hinanden! Hende der pigen ser ud som om hun holder virkeligt godt fast i drengen/Justin. Hvis det rent faktisk er Justin, så tror vi altså ikke, det kys er helt frivilligt.

I har også skrevet en hel masse kommentarer, som har sat endnu mere gang i den heftige debat på redaktionen. Nogle af jer skriver, at I har set billedet på en Facebook-side. Skriv lige linket! Andre har påpeget, at drengen på billedet har en skoletaske på ryggen. Der er også noget med nogle øjenbryn, som ser mærkelige ud.

Vi bliver altså nødt til at få det her opklaret! Hvad siger I, er det fake? Og hvorfor?

Justin Bieber, kysser, fan, kys, kæreste