Kendte

Var Taylor Swifts afsløring skyld i breakdown på Instagram?

Af Selina Sander Jensen 14. juni 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Havde du også problemer med at opdatere din Instagram i går aftes? Så skyldtes det måske, at Taylor Swift var i gang med en live afsløring omkring hendes kommende album!

I går aftes gik Taylor Swift live på Instagram, så hendes 1,44 millioner følgere kunne følge med i en stor afsløring. Hun havde nemlig lovet sine fans, at hun, i en livestream, ville afsløre navnet på sit kommende album. Netop den afsløring er måske grunden til, at Instagram gik ned i går, og at man derfor ikke kunne opdatere sit feed!

Det er Taylors PR, Tree Paine, der tror, at livestream’en var skyld i, at Instagram gik ned. På Twitter skrev hun: ”Når du er rimelig sikker på, at din chef har ødelagt Instagram”. Tree Paine havde også selv været med til at reklamere for Taylors livestream.

Selv om Instagram gik ned, lykkedes det dog alligevel for Taylor Swift at afsløre navnet på hendes kommende album. Det hedder ”Lover” og udkommer den 23. august i år.

Hvis du ikke kan vente til ”Lover” kommer ud, så kan du høre Taylor Swifts helt nye single ”You Need to Calm Down” lige her:

Læs mere om

MegetMere