vanessa hudgens
Kendte

Vanessa Hudgens forsvarer sin hærværks-dom

Af Marie Søndergaard 2. februar 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er I enige med Vanessa Hudgens i, at det slet ikke var så slemt?

Sidste år var Vanessa Hudgens og kæresten Austin Butler på besøg i en naturpark i USA. De lod sig rive med af den romantiske stemning i den flotte natur og skrev deres navne på en sten – men det skulle de aldrig have gjort! Naturparken er nemlig fredet, så det endte med, at Vanessa og Austin fik en ret stor bøde!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men nu har Vanessa fortalt, hvad der i virkeligheden skete, og hun siger, at det altså slet ikke var så slemt, som det blev kørt op til.

Læs også: Vanessa blev ond af at date Zac Efron

- Min kæreste og jeg var på vandretur, og så skrev vi vores navne på en sten med en anden sten, og så begyndte folk at anklage mig for at ridse stenen, men vi skrev bare med en sten på en anden sten. Det var kalk, så når man gnubber på det, går det af igen, har Vanessa sagt til showet Sway in the Morning.

Hun mener altså ikke, at hun og Austin gjorde noget forkert, for hun vidste, at det nemt ville gå af igen, og derfor kunne det ikke være hærværk på den fredede naturpark.

Læs også: Sådan har Vanessa det med "High School Musical 4"

- Jeg vidste, at det ville gå væk, når det begyndte at regne. Jeg elsker naturen. Jeg elsker at være i naturen. Hele situationen var virkelig frustrerende. Jeg ville ikke støde nogen eller ødelægge naturen. Det var jo ikke sådan, at jeg brugte en nøgle til at ridse i den.

Hvad tænker I om det? Var det for meget, at Vanessa og Austin fik en bøde for hærværk?

Herunder kan du se Vanessas udvikling!

SeVanessaHudgensvildemakeover

Læs mere om