Kendte

Tyga bliver sur over Kylie Jenner-spørgsmål

Af Stine Kærsgaard 18. april 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Gisp, ingen havde vist forventet, at reaktionen ville være SÅ voldsom …

Tyga og Kylie Jenner har flere gange givet udtryk for, at de ønsker at holde deres privatliv for sig selv, og derfor er det heller ikke den mest positive reaktion, man får, hvis man prøver at få noget at vide om deres forhold.

Læs også: Tyga: Det betyder det, at Kylie er yngre

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det fandt en journalist fra avisen The Courier Mail da også ud af, da han forleden interviewede Tyga om hans musik. Da journalisten liiige ville snige et lille spørgsmål ind om Kylie, reagerede Tyga prompte og sagde blot:

- Interviewet er slut.

Læs også: Kylie Jenners underlige kæreste-billede

Wow, det her understreger virkelig, at Tyga ikke vil tale om sit forhold til Kylie – overhovedet! Synes du, det er okay, at han vil holde det for sig selv? Eller burde han være mere åben, når nu han er kæreste med en af de mest kendte personer i underholdningsindustrien?

Her kan du se, hvilke stjerner der har datet ikke-kendte mennesker ...

Stjernerderdateralmindeligemennesker

Ed Sheeran er for nyligt begyndt at date Athina Andrelos, der er 23 år og arbejder som radioassistent. Efter flere ugers rygter om, at Ed Sheeran datede en model og sanger, skrev Athina dette seje tweet: - FYI jeg er ikke model. Det er smigrende, men jeg er altså 158 centimeter høj med kæmpelår! Og jeg synger… Men kun i bruseren eller når jeg hører Beyoncé.
Selvom Louis Tomlinson er med i verdens største drengeband, så er hans kæreste Eleanor Calder en helt normal pige, der læser samfundsfag på University of Manchester!
Tom Felton, der spillede Draco Malfoy i ”Harry Potter”-filmene, mødte Jade Olivia under indspillningerne til filmene, hvor hun var stunt koordinator!
Kevin Jonas’ kone Danielle er uddannet frisør. Gad vide, om Kevin mødte hende i frisørstolen? De er i hvert fald vildt søde sammen!
”Shake it Up”-stjernen Bella Thorne mødte sin kæreste Tristan på en double-date i biografen. Nurh!
Liam Paynes kæreste Sophia er faktisk hans skole-crush, så han har kendt hende i mange år! I dag læser hun mode på Middlesex University i London.
Ligesom sin bror, Kevin, er Joe Jonas også sammen med en helt normal pige! Blanda er fra Schweiz, og så arbejder hun med marketing. De er så kære sammen!
Smukke Lauren Conrads forlovede William Tell læser jura på University of Southern California. De er et vildt nuttet par!

MestLæste