Kendte

Trey Songz om romantik og dyre gaver

Af Line Sølvhøj Jensen 30. marts 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Han har sunget, siden han var barn, medvirket i et talentshow og købt et hus til sin mor! Læs mere om Trey Songz her.

Hvad er det mest romantiske, du nogensinde har gjort for en pige?
- Engang tog jeg min kærestes nøgle til hendes lejlighed, så jeg kunne overraske hende, når hun kom hjem. Så pyntede jeg op på sengen med blomster og rosenblade. Min kæreste havde en dårlig dag, så hun var lidt sur, da hun kom hjem, men da hun kom ind af døren blev hun overrasket.

Hvad er den dyreste gave, du nogensinde har købt?
- Den dyreste gave jeg nogensinde har købt, var til min mor. Jeg gav hende et hus og nogle biler, for det synes jeg, hun havde fortjent.

Hvis din sang-karriere sluttede, hvad ville du så lave?
- Jeg elsker musik, så hvis jeg ikke kunne være sanger mere, ville jeg garanteret stadig arbejde i musikbranchen. Jeg elsker at skrive sange, så måske ville jeg blive sangskriver.

Hvad laver du, når du skal slappe af?
- Jeg bruger rigtig meget tid i mit soveværelse, hvor jeg for det meste ligger i min seng og slapper helt af. Men jeg kan også godt lide at dyrke sport eller spille Xbox for at komme helt ned i tempo.

Hvordan ser dit soveværelse ud?
- Jeg har en masse stearinlys, for det minder mig om mit barndomshjem, og så har jeg en luftfugter til min stemme. Jeg har også nogle fotoalbums, hvor jeg har alle mine billeder af min familie og mine venner. Og så har jeg også en masse slik!

Læs også interviewet med Mohombi.

Facts om Trey Songz:

Fulde navn: Tremaine Aldon Neverson

Fødselsdag: 28. november 1984

Debutalbum: "Gotta Make It" fra 2005

Karriere: Trey Songz var fra barn af god til at synge. Han deltog i et talentshow, hvorefter han fik en pladekontrakt med Atlantic Records. Han har blandt andet arbejdet sammen med Mary J. Blige, Tony Braxton og Usher.

Læs flere interviews her.

MegetMere