Kendte

Tine vinder ”X Factor 2010”

Af Line Sølvhøj Jensen. Foto: DR 26. marts 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der vil være kamp til stregen, når Jesper, Tine og Thomas står i Parken til den store ”X Factor” finale i morgen, og en astrolog har allerede spået, hvem der vinder.

I morgen er finalen i "X Factor", og det er Jesper, Tine og Thomas, der skal kæmpe om at vinde en pladekontrakt og en karriere som professionel sanger. Og en astrolog fortæller altså, at det er Tine, der vinder.

Få ti facts om Tine her.

I sidste uge optrådte Tine med Gasolin-nummeret "This is my life", og videoen er faktisk blevet set næsten 176.000 gange på Youtube.com. Jesper optrådte med sangen "Kvinde min", som er blevet set lidt over 10.000 gange på Youtube.com, mens Thomas' version af "Langebro" er blevet set næsten 18.500 gange. Det lader altså til, at der er Tine, som seerne allerhelst vil høre.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

[faktaBox]Vi har også spurgt læserne her på viunge.dk, hvem I tror, der vinder, og I er altså også enige om, at det er Tine, der vinder. Der er nemlig 41 %, der tror, at Tine vinder, mens 31 % tror, at Thomas vinder og kun 26 % tror, at Jesper vinder "X factor 2010".

Remee valgte rigtigt
Da Remee for flere uger skulle vælge, hvem der skulle gå videre til bootcampen, var Tine tæt på slet ikke at gå videre. Men Remee valgte heldigvis at give Tine en chance, og nu tyder det altså på, at det er hende, der vinder.

- Dengang turde jeg ikke en gang håbe på, at jeg skulle komme til bootcamp. At jeg står her nu i finalen, det er jo så vildt, så fantastisk. Det er en kæmpestor drøm, der går i opfyldelse, fortæller Tine til dr.dk.

Den store finale
På lørdag skal finalisterne synge foran 35.000 mennesker i Parken, og det bliver noget af en fest, for der kommer nemlig også en masse seje gæstestjerner.

Her er de sange, som de tre finalister skal starte med at synge:

• Jesper skal synge "Born To Be Wild"
• Tine skal synge Celine Dion nummeret "If Thats What It Takes"
• Thomas skal synge "With Or Without You"

Bagefter skal de hver især optræde med en af gæstesolisterne.

Når den første afstemning er overstået, så skal de to solister, der står tilbage, hver synge vindersangen "My Dream", som Remee, Soulshock og Pernille Rosendahl har skrevet.

MestLæste