Kendte

Til gallapremiere på ”Harry Potter 7 – del 2”

Af Emilie Morgan Hemmingshøj 11. juli 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har været til gallapremiere på ”Harry Potter 7 – del 2” og snakket med de kendte om, hvad de glæder sig mest til ved filmen.

I torsdags var der gallapremiere på "Harry Potter 7 - del 2". Vi var selvfølgelig inde og se filmen og fik os en snak med de kendte og nogle søde Vi Unge-læsere omkring filmen.

Læs også: Tårevædet afsked med Harry Potter".Berties multismagsbønner
Mums! Berties multismagsbønner - ligesom i filmen! Man kunne senere på aftenen se, at der havde været et par hænder i slikkrukkerne, der fristede rundt omkring.


Søde Vi Unge-læsere
Frida, Caroline, Agnes og Rosina på 14 år havde glædet sig meget til at se filmen. Selv om de ikke er de største "Harry Potter"-fans, kan de godt lide "Harry Potter"-filmene og bøgerne.
Sjove kostskole-uniformer
Et par søde piger fra Sorø Akademi var, sammen med en del andre fra gymnasiet, mødt op for at sprede lidt kostskolestemning på grund af deres uniformer, som de bærer på gymnasiet.


Linda Andrews
Linda Andrews var inde og se filmen sammen med nogle veninder, og da vi spurgte, om hendes datter var "Harry Potter"-fan, svarede hun:

- Jo, og hun ville slagte mig, hvis hun fandt ud af, at jeg er her, så tys tys!

Linda Andrews er meget fascineret af J.K. Rowling - både for det univers, hun har skabt, men også for, at hun ikke stoppede på trods af stor modstand:

- Det er et godt budskab. Man skal aldrig stoppe, bare fordi nogle andre siger det.

Efter filmen snakkede vi også med Linda Andrews, som var meget begejstret:

- Især 3-D-effekterne var gode! "Harry Potter"fans vil ikke blive skuffet - det er et klimaks for dem. Den var meget troværdig.

Jacob Wilson
Den sjove Jacob Wilson havde ikke helt fået læst alle bøgerne, men har i stedet set alle filmene. Han fortalte, at "Harry Potter"-filmene har "reddet" mange kedelige søndage. Han syntes, at de tre hovedrolleindehavere er blevet castet fantastisk til filmen, og var meget fascineret over, at de kunne vælge nogle, der i så ung en alder kan leve sig ind i filmene og bøgerne.


Mathilde Norholt
Mathilde Norholt syntes, at det var en mega fed historie, og at Daniel Radcliffe, Emma Watson og Rupert Grint var rigtig godt castet til filmene.

- De har udviklet sig meget, siden filmens begyndelse, også skuespilsmæssigt. De har jo fået 20 års erfaring på kun 10 år!

Mathilde Norholt har kun fået læst halvdelen af den første "Harry Potter"-bog. Hun glædede sig mest til at se kampen mellem Harry og "you-know-who", grinede hun.
Sys Bjerre
Sys Bjerre var smart klædt på til aftenens anledning. Hun har læst alle syv bøger på engelsk, og hun fik dem foræret af en mand under en rejse til Goa. Hun synes, at filmene er rigtig gode, men at bøgerne er bedre end filmen. Hendes yndlingsfigur er Dobbie.

Live fra London...
Der var en 45 minutter lang liveudsendelse fra London, hvor værten interviewede stjernerne fra filmen. Daniel Radcliffe fortalte blandt andet, hvor overvældet han var over at se alle de mennesker, og hvor taknemmelig han er for alle de fans, der har fulgt filmene. Han sagde, at det var den bedste film af dem alle, og at det bliver hårdt ikke at skulle arbejde sammen med de mennesker, han har set i 10 år. Han fortalte også, at de har fået et utroligt stærkt bånd, som altid vil holde dem sammen.


Christiane og Marie
Vi spottede hurtigt Christiane på 15 og Marie på 14 år, der var klædt ud, fordi det er den sidste film. De var begge store fans og havde set alle filmene til premierene. De glædede sig mest til at se dragescenen, men også skovscenen, hvor det endelige opgør kommer til at foregå. Den person, de allerhelst ville være, var "Luna Lovegood" eller Hermione.

Lisa Lents
Vi fik os også en lille snak med supersøde Lisa Lents. Hun svarede smilende, at hun var en stor "Harry Potter"-fan, men at hun ikke havde fået set alle filmene.

- Det går ikke, man skal have set "Harry Potter". Det er ligesom "Ringenes Herre" - det er en klassiker!

Hun var meget spændt på at se filmen, men fandt det også lidt sørgmodigt, at eventyret slutter nu. Hun syntes, de tre hovedrolleindehavere er utrolig dygtige skuespiller, men da vi spurgte, hvad hun syntes om Daniel Radcliffe, grinede hun og svarede:

- Han er en dygtig skuespiller, dog ikke lige umiddelbart min type. Han er lidt for ung, men jeg kan godt forstå de piger, der godt kan lide ham.Mmm, Fanta
Gratis Fanta og seje 3-D-briller - så kan det ikke gå helt galt!

Læs mere om

MegetMere