Kendte

Taylor Swift vil være filmstjerne

Af Stine Nielsen 12. april 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hun har allerede erobret musikbranchen, men nu vil Taylor Swift også slå igennem i Hollywood som filmstjerne.

Country- og popverdenen er ikke nok for dygtige Taylor Swift. Nu vil hun også indtage Hollywood og blive en stor skuespillerinde.

- Taylor har villet være filstjerne, siden hun var barn. Hun fik dramaundervisning, da hun var ni og har aldrig glemt sin originale drøm. Så snart hun er færdig med at turnere med albummet "Red", vil hun ændre sit image og få lidt mere kant, siger en kilde til magasinet OK!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Lån looket - Taylor Swift

- Hun vil bevæge sig over i skuespil, mens hun skriver sange, der ikke handler om hendes nyeste breakup. Hun vil gerne gøre en virkelig forskel og efterlade et aftryk i verden, der vil blive husket.

Egentlig havde vi allerede fået Taylor at se i en stor Hollywood-film, hvis bare hun havde haft held med at få en rolle i den Oscar-vindende musical "Les Miserables". Desværre lykkedes det ikke for Taylor at score rollen.

Læs også: Taylor Swift klippet ud af One Direction-film

- Taylor var knust over, at hun ikke fik en rolle i "Les Miserables", for det ville have været den perfekte måde at vise begge hendes talenter - hendes stemme og skuespil, siger kilden.

Læs også: Se Taylor Swifts supersøde musikvideo

Tror I, Taylor ville gøre det godt som skuespiller?

MestLæste