Kendte

Taylor Swift tror på eventyr-kærlighed

Af Benedikte Brix 7. januar 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Harry Styles er blevet kærester med en erfaren pige. Men Taylor Swift tror stadig på romantisk kærlighed som i eventyrene.

Taylor Swift, som er kærester med Harry Styles fra One Direction, siger, at hendes optimistiske syn på livet og verden bunder i alle de romantiske historier, hun har læst som ensom teenager. Det er også grunden til, at hun ofte bliver skuffet, hvis virkeligheden ikke passer til hendes forventninger.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Taylor Swift - Ekskæresterne er jaloux på mig

- Det kan tage vejret fra mig, når jeg finder ud af, at mit eventyrbillede af verden ikke matcher virkeligheden. Jeg plejede at læse eventyr, da jeg var ung, og jeg voksede op med sådan en livlig fantasi, og alt det har haft indflydelse på min lille verden, siger Taylor Swift.

- Jeg var ret isoleret i skolen. Jeg havde ikke rigtig noget sted at gå hen andet end ind i mig selv. Vi vil alle sammen gerne tro på det ideelle, også selv om vi opdager gennem dårlige forhold, at det er svært at finde.

Taylor Swift indrømmer efter en række opløste forhold - med blandt andre Conor Kennedy, Jake Gyllenhaal og John Mayer - at hun har udviklet en mere kynisk tilgang til kærlighed og har lært at forberede sig selv på hjertesorger.

- Jeg tror, man bliver nødt til at tro på eventyret, ellers bliver man kynisk og lukker sig selv af for kærligheden, fordi man stopper med at stole på de fantastiske følelser, som kommer over én i begyndelsen, siger sangerinden og fortsætter:

Læs også: Selena Gomez og Taylor Swift veninder efter hjertesorg

- Men som man bliver ældre, lærer man at balancere troen på det ideelle med den praktiske viden om, at det kan være meget hårdt og hjerteknusende, når tingene ikke fungerer.

Tror I på eventyr-kærlighed?

MestLæste