taylor swift
Kendte

Taylor Swift kysser med ny, hot celebfyr

Af Marie Søndergaard 16. juni 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
… Og ekskæresten Calvin Harris er SUR!

For et par uger siden skrev Calvin Harris på Twitter, at hans forhold til Taylor Swift var slut, men at der stadig var masser af kærlighed og respekt mellem dem. Det tweet har han så slettet nu, og måååååske kunne det have noget at gøre med, at Taylor er blevet set kysse og hænge ud med en ny, hot celebfyr.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Seje facts om Taylor Swift

The Sun har nemlig billeder af Taylor og skuespilleren Tom Hiddleston, der går en romantisk tur på stranden på Rhode Island lige ved Taylors hus, og så sætter de sig på en sten, kigger ud over vandet, tager selfier – og kysser! Det ser også ud til, at Tom er en rigtig gentleman, for på et tidspunkt lægger han sin jakke om skuldrene på Taylor. Se alle billederne af Taylor og Tom HER!

Læs også: De her stjerner er i familie med Taylor

Taylor og Tom blev set danse sammen til Met Gala i starten af maj, og efter Taylors og Calvins breakup er de åbenbart begyndt at se mere til hinanden på den romantiske måde! Synes I, de er et godt par?

tom hiddleston
Tom Hiddleston.
Foto: All Over

Herunder kan du læse om syv gange, Taylor har sunget om Harry Styles!

7gangeTaylorSwiftharsungetomHarryStyles

“And to the fella over there with the hella good hair” Vi er så meget enige med dig, Taylor! Han har det flotteste hår. Ever!
“You got that James Dean day dream look in your eye” Ligheden mellem filmikonet James Dean og Harry Styles er slående!
“You got that long hair, slicked back, white t-shirt” Hvis der er noget, der kendetegner Harrys afslappede stil, er det hans tilbagestrøgne hår og hvide T-shirts i massevis.
“Didn't you flash your green eyes at me? Didn't you calm my fears with the Cheshire cat smile?” Harry har grønne øjne. Tjek! Harry er vokset op I den engelske by Cheshire. Tjek!
“Looking at it now, last December (last December)” Det var i december 2012, at parret viste sig sammen offentligt for første gang.
“They are the hunters, we are the foxes” Hvad er det, du har på, Taylor?
“Your necklace hanging from my neck. Two paper airplanes flying, flying, flying” Et af de første hints om, at Harry og Taylor datede, var, at de blev spottet med den samme halskæde. Den forestiller et papirsfly. Mon dog det er et tilfælde?

Læs mere om

MestLæste