Kendte

Taylor Swift får mobilspil

Af Marie Søndergaard 4. februar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi tænker altså, at det her må blive et ”must have” på vores telefoner!

Kim Kardashian har gjort det, og Katy Perry har gjort det – og nu er det så Taylor Swifts tur. Hun er nemlig gået sammen med firmaet Glu Mobile Inc. om at lave et mobilspil, og hvis man skal tro pressemeddelelsen, så skulle Taylors spil blive noget helt særligt!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: De sejeste facts om Taylor Swift

- Vi ved godt, at Taylor og hendes verdensomspændende fanbase forventer en ny og anderledes oplevelse med mobilspillet. Glu vil gøre meget ud af at lave et spil, der aldrig er set før, og som passer til Taylors unikke kreativitet, skriver firmaets administrerende direktør, Niccolo de Masi, i pressemeddelelsen.

Læs også: De her stjerner er i familie med Taylor Swift

Der er endnu ikke kommet andre oplysninger ud om, hvad spillet vil handle om, men det lyder jo allerede alt for sejt, og vi kan næsten ikke vente, til spillet bliver lanceret i slutningen af 2016!

I galleriet herunder får du tips til bedre dækning på mobilen!

5tipstilbedremobildækning

Rul vinduet ned i bilenHvis du altid har problemer med dækningen, når du kører i en bil, så prøv at rulle vinduet ned. En bil er nemlig en stor boks af metal, og den kan forhindre signalet i at gå ordentlig igennem.
Brug Wi-FiHvis du hopper på et trådløst netværk, hjælper det rigtig meget på dækningen. Så kan du for eksempel sende iMessages eller Facetime, hvis du har en iPhone. Der er mange butikker og caféer, der har gratis Wi-Fi – bare spørg personalet!
Gå på jagt derhjemmeDer kan sagtens være både dårlige og gode steder for mobildækning hjemme hos dig selv. Gå på jagt efter de steder, hvor der er allerbedst dækning, så du ved, hvor du skal opholde dig under vigtige samtaler eller besked-udvekslinger.
Tænd og sluk mobilenDet lyder ret enkelt, men det hjælper altså på din mobildækning at tænde og slukke mobilen. Så genstarter den nemlig på en måde, og signalet bliver bedre. Det kan også hjælpe, hvis du sætter den på flytilstand.
Lad batteriet opDet her giver måske sig selv, men mobilen bruger rigtig meget batteri på at få dine beskeder frem, så sørg for at have den godt opladet, hvis du vil være sikker på at have dækning til dine beskeder. Det skal ikke være manglende batteri, der gør, at du ikke kan sende den vigtige sms!

MestLæste