Kendte

Taylor Lautners fans er for vilde

Af Line Sølvhøj Jensen 7. december 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selv om Taylor Lautner er glad for sine fans, så indrømmer han også, at de til tider går over stregen.

I 2005 debuterede Taylor Lautner for alvor som skuespiller i filmene "The Adventures of Sharkboy and Lavagirl" og "Cheaper by the Dozen 2". Men det var først i 2008, da han spillede rollen som Jacob i den første "Twilight"-film, at han blev rigtig kendt - og han blev et af de største teenageidoler i hele verden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Samtidig med, at han er blevet kendt, så har han også fået flere tusinde fans. Og det har taget lidt tid for "Twilight"-stjernen at vænne sig til da mange fans, der nu jagter ham.

Test dig selv: Er du Taylor Lautner ekspert?

For nylig gik nogle fans rigtig langt for at komme tæt på Taylor Lautner. Hundredvis af fans forsøgte nemlig at trænge ind på det hotel, hvor Taylor Lautner og Kristen Stewart boede. De to "Twilight"-stjerner måtte gemme sig i et lille rum og vente på, at politiet kom. Taylor Lautner indrømmer, at han kunne frygte, hvad der var sket, hvis de var trængt ind.

En Taylor Lautner tatovering
Taylor Lautner har også fortalt, at han på et tidspunkt skrev sin autograf på en piges arm, som senere fik lavet den som tatovering.

- Jeg ved ikke helt, om jeg synes, at det var sejt, eller om jeg fortryder, at jeg skrev min autograf på hendes arm, indrømmer Taylor Lautner.

Se Taylor Lautners look a like.

Synes du, at det er okay at gå så langt for at møde sine idoler? Svar i kommentarfeltet nedenunder.

MestLæste