Kendte

"Stranger Things"-stjernerne fra sæson 1 til 4: Se deres vilde udvikling

Christoffer Mygind Juul 10. juni 2022
Foto: Mega
Da første sæson af "Stranger Things" fik premiere, var nogle af skuespillerne bare 12 år gamle, og derfor har de udviklet sig en hel del siden da.

Den populære Netflix-serie "Stranger Things" om en gruppe venner, der i 80’ernes USA sammen kæmper mod underverdenen, havde premiere i 2016, og fik alle til at længes efter 80’ernes lysstofrør og synthesizer-toner, og gjorde, at serien fik stor indflydelse på popkulturen.

Kate Bushs sang "Running Up That Hill" fra 1985 bliver brugt i sæson fire og er blandt andet gået viralt godt 40 år efter sin udgivelse. Det sker blandt andet på TikTok, hvor sangen lige nu er en trending sound.

Derudover har serien gennem de fire sæsoner affødt et kuld af nye, unge stjerner. Blandt andre er Millie Bobby Browns popularitet eksploderet, siden hendes medvirken i "Stranger Things" som den overnaturlige karakter 'Eleven'.

Da serien havde premiere i juli 2016, var skuespillerne ned til 12 år gamle, og gennem de fire sæsoner har vi derfor fulgt dem i deres udvikling fra at være teenagere til unge voksne.

I galleriet kan du se, hvordan Eleven, Will, Lucas, Dustin, Mike, Steve, Jonathan, og Nancy har udviklet sig fra første sæson fra 2015 til sæson fire, som havde premiere i maj 2022. 

"StrangerThings":Sederesudvikling

Millie Bobbie Brown som Eleven
Som pigen med de overnaturlige kræfter har Millie Bobbie Brown hurtigt skabt et navn for sig selv i Hollywood, og spås allerede en stor karriere. Af alle karaktererne er hun nok den, der har udviklet sig mest siden sin debut i serien, og er nærmest ikke til at kende i virkeligheden - mest fordi Elevens karseklippede hår i virkeligheden er en paryk. En velholdt hemmelighed, der blev afsløret med en video fra skuespillerens makeupvogn.

Foto: Netflix og Mega

Finn Wolfhard som Mike Wheeler
Den kreative Dungeon Master Mike spilles af Finn Wolfhard, der ved seriens begyndelse var 13 år gammel, og nu er blevet en høj, ung mand. Mike er særligt elsket for sin positive og til tider naive facon samt sin vilje for at gå langt for at redde sine bedste venner, som han elsker at spille ‘Dungeons & Dragons’ med.

Foto: Netflix og Mega

Caleb McLaughlin som Lucas Sinclair
Ved seriens premiere var skuespilleren bag Lucas Sinclair, Calab McLaughlin, med sine 16 år en af de ældste i sin fiktive venneflok. Den lettere pragmatiske Lucas, der aldrig har haft helt let ved at tro på det overnaturlige, har udviklet sig en hel del siden første sæson, hvor han for alvor er gået fra teenager til ung voksen.

Foto: Netflix og Mega

Gaten Matarazzo som Dustin Henderson
Den lidt neurotiske, men meget intelligente Dustin, der er bedste venner med Mike, Lucas og Will, spilles af Gaten Matarazzo. Han har vundet seernes hjerter med sin indlevelsesrige karakter, hvilket kun tog til, da han for sin langdistance-kæreste Suzie sang ‘NeverEnding Story’ over radioen, mens han prøvede at redde verden i tredje sæson. Da første sæson havde premiere, var Gaten 13 år gammel.

Foto: Netflix og Mega

Noah Schnapp som Will Byers
Som Will, der bliver fanget i Upside Down, er det ham, vennerne Dustin, Mike, Lucas og Eleven skal redde fra underverdenens monstre i første sæson. Han spilles af Noah Schnapp, der var bare 12 år gammel ved premieren. Udover sin uheldige skæbne i serien, var det særligt Wills karakteristiske grydefrisure, der fik hjerterne til at smelte. Den er uden for skærmen erstattet med en mere neutral frisure.

Foto: Netflix og Mega

Natalia Dyer som Nancy Wheeler
Den hårdtarbejdende studerende Nancy, der er Mikes storesøster, spilles af Natalia Dyer. I første sæson oplevede hun at miste sin bedste veninde Barbara til Upside Down, og har ligesom Jonathan gennemgået en forvandling til at blive mere modig. Udover at have fundet sammen med Jonathan i serien, danner de to skuespillere også par i virkeligheden.

Foto: Netflix og Mega

Joe Keery som Steve Harrington
Nancy’s ekskæreste, spillet af Joe Keery, var i starten kendt som den populære sportshelt på Hawkins High, men har gennem serien udviklet sig til at blive en sympatisk og modig ven af vennerne Mike, Will, Dustin og Lucas, som han modigt beskytter fra de onde kræfter. Udover at være skuespiller, er Joe Keery også musiker i psyc-rockbandet Post Anima.

Foto: Netflix og Mega

Charlie Heaton som Jonathan Byers
Som en af de karakterer, der har udviklet sig mest gennem seriens forløb, er Wills storebror Jonathan hurtigt blevet en af storfavoritterne. Hans i starten introverte og asociale facon har ændret sig til at blive mere beskyttende, og han er ikke bange for at stå op for sine værdier. I virkeligheden hedder han Charlie Heaton, og bortset fra sit længere hår i serien, er den fysiske lighed mellem de to ret stor.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MegetMere