Kendte

Stjernernes seje råd om kroppen

Af Oliver Kokholm Ungermann 4. september 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du det dårligt med din krop? Det er der også mange af stjernerne, der har haft. Læs deres megaseje råd om at elske sin krop her!

Der er desværre alt for mange, der stræber efter at blive supertynde, fordi deres idoler, modeller og skuespillere ser sådan ud. Det problem har mange af stjernerne også haft, men de er kommet ud på den anden side, og nu vil de gerne hjælpe alle, der ikke har det godt i deres krop, med blive bedre til at elske sig selv.

Læs også: Stjernernes bedste sundhedstips

Læs deres seje råd og meninger om kroppen herunder.

Stjernernessejerådomkroppen

- Der er for mange piger, der har spiseforstyrrelser og et forkert billede af deres krop. Jeg synes, det er så vigtigt, at unge piger elsker sig selv og behandler deres krop med respekt.
- Du skal ikke føle dig presset til at være tynd af modeindustrien, for de er jo nærmest menneskelige mannequin-dukker. Du bliver nødt til at huske, at det ikke kan lade sig gøre for en almindelig kvinde at se sådan ud. At være en størrelse nul er en karriere i sig selv, så vi bør ikke prøve at ligne dem. Det er hverken realistisk eller sundt.
- Jeg tror, at uanset hvordan du ser ud, er det vigtigste, at du er glad for dig selv. Hvis du har lyst til at ændre ting ved dig selv, som du ikke kan lide, skal du gøre det efter, du har lært at være glad for dig selv. Jeg har aldrig haft et problem med den måde, jeg ser ud på. Jeg vil hellere gå til frokost med mine venner end i træningscenteret.
- Du behøver ikke ligne alle andre. Elsk dig selv for den, du er!
- Jeg bliver ved med at sige til mig selv, at jeg er et menneske, et uperfekt menneske, der ikke er skabt til at ligne en dukke. Min personlighed er langt vigtigere end de øjeblikke, hvor jeg har en god figur.
- Jeg har ikke tænkt mig at skade mig selv eller gøre noget sindssygt for at blive en size 2.
- Hvis du går igennem en mørk periode, så gå til din familie eller dine nærmeste venner. Sæt ikke dig selv i fare. Det er meget vigtigt, at du får dine følelser ud – og aldrig nogensinde skader dig selv og din krop, for din krop er det helligste. Jeg ville ønske, at jeg kunne sige til alle piger, der har en spiseforstyrrelse, og som har skadet sig selv, at hendes liv er værdigt, og at livet har en mening. Du kan komme igennem alting!
- Jeg kommer aldrig til at sulte mig selv. Jeg vil ikke have, at piger bliver sådan: ”Jeg vil gerne ligne Katniss, så jeg springer middagen over”. Det er noget, jeg var virkelig opmærksom på, da jeg trænede til at få min krop til at se rigtig ud. Jeg ville se fit og stærk ud og ikke tynd og udsultet.
- Ved at kalde piger som mig tyk, får I folk til at sulte jer selv. Jeg elsker mig selv, og hvis I kunne sige det samme, ville I ikke sidde bag computeren og forsøge at såre andre.
- Vi er altid for tynde, for tykke, for høje eller for lave. Vi giver hinanden skam, og vi skammer os over os selv. It sucks.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste