Kendte

Stjernernes mest populære tweets i 2013

Af Thomas Flindt 13. december 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Justin Bieber og Lady Gaga er to af de mest fulgte stjerne på twitter, men hvilke tweets fra stjernerne blev retweetet flest gange i 2013? Få svaret her!

Vi elsker at følge med i stjernernes hverdag på twitter, hvor de dagligt fortæller om små og store nyheder, men vi er ikke de eneste, som holder øje med stjernerne på twitter.

Det sociale medie er nemlig eksploderet i størrelse i de sidste par år, og det er specielt alle stjernerne, som stjæler opmærksomheden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tag testen: Gæt et twitter-opdatering

Fem tweets fra stjernerne har i år været ekstra populære, og herunder kan du se listen over de fem mest retweetede tweets fra stjernerne:

5. Zayn takker fans
Med 336.000 retweets blev Zayn Maliks tweet til sine fans, hvor han takker for støtten omkring forlovelsen med Perrie Edwards, en af de mest populære i år.

4. Sovende Harry
Zayn Malik snupper også fjerdepladsen med en tweet af Harry Styles, som ligger og sover - han ser SÅ sød ud! Tweeten blev retweetet 344.000 gange.

Se videoen: Stjerner læser onde tweets op

3. Fødselsdagsbarnet Niall
Zayn Maliks bandkammerat fra One Direction, Niall Horan, snupper tredjepladsen med en sød tweet om sin 20 års fødselsdag. Den scorede 375.000 retweets.

2. Tragisk tweet
Skuespilleren Paul Walker overlevede ikke et slemt trafikuheld tidligere på måneden, og folk fra skuespillerens bagland brugte hans officielle twitterprofil til at bekræfte den sørgelige nyhed. Tweeten fik 400.000 retweets.

Læs også: Stjernernes bedste tweets

1. Lea takker fans
"Glee"-skuespilleren Lea Michele takkede sine fans for støtten i dagene efter hendes kæreste Cory Monteiths tragiske død, og den tweet blev retweetet 408.000 gange, og blev dermed årets mest populære stjerne-tweet - læs den her:

- Tak til alle for at hjælpe mig gennem denne tid med stor kærlighed og støtte. Cory vil altid være i mit hjerte.

Hvilke stjerner følger I på twitter?

Sestjernernesbabybilleder

MestLæste