Kendte

Stjerner fortæller: Sådan er det egentlig at være kendt

Af Selina Sander Jensen 21. februar 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selv om det kan se megafedt ud at være kendt, er der altså også en bagside af medaljen. Lige fra at miste venner til at være under pres hele tiden. 7 stjerner fortæller, hvordan det egentlig er at være kendt!

Når man kigger på Instagram, kan det altså viiirkelig se fedt ud at være kendt! Stjernerne går til fede events, bor på seje hoteller, har lækkert tøj og er venner med en masse andre celebs. Men hvordan er det egentlig under overfladen, og hvilke problemer kan det give at være kendt?

Læs også: Test: Hvor kendt bliver du?

I galleriet kan du læse om 7 stjerner, der har udtalt sig om det svære ved at være kendt. 

Sådanerdetatværekendt

Kylie Jenner: Det er svært at ignorere dårlig omtale…

Kylie Jenner har sagt til Interviewmagazine at hun konstant har følt sig urolig på grund af de dårlige ting, som pludselig kan dukke op i medierne. Hun fortalte også, at hun vågner hver morgen omkring klokken syv eller otte, fordi hun tror, der er en negativ historie om hende – og hun føler, at hun bliver nødt til at tjekke efter. Hendes største frygt er nemlig at vågne op og læse en masse dårlige ting om sig selv på internettet.

 

Foto: MEGA

Selena Gomez: Man er under konstant pres

Selena har i et interview fortalt Vogue, at hun har grædt flere gange på scenen end hun kan tælle, og at det er virkelig ensomt for hende at være på tour. Det var noget af det, der fik hende til at komme i behandling for depression og angst, og pressede hende til at aflyse en del af hendes Revival World Tour.

Før hun kom i behandling, var hendes selvværd helt nede, og hun fik angstanfald inden hun skulle på scenen og optræde, eller lige når hun var færdig. Selena følte ikke, at hun var god nok, og hun kunne ikke give sine fans nok af sig selv. Fordi hun ikke havde helt styr på sig selv, følte hun heller ikke, at hun kunne dele noget ud til andre.

 

Foto: MEGA

Gigi Hadid: Man mister en masse venner

Supermodellen Gigi Hadid har fortalt Harper’s Bazaar, at det har påvirket hendes vennekreds meget, at hun blev kendt. Hendes berømmelse har også gjort, at hun har haft sværere ved at åbne op. Hun fortæller, at hun har mistet en masse venner, fordi de mener, at hun har ændret sig, fordi hun ikke altid liiige har haft tid til at ringe eller skrive til dem - også selv om de heller ikke kontaktede hende… Pludselig opdagede hun altså nye sider af sine venner. Til gengæld har Gigi nu lært, at det kan være bedre at have få rigtig gode venner end at have en helt masse bekendte, som man ikke helt ved, hvor man har.

 

Foto: MEGA

Jennifer Lawrence: Det er næsten umuligt at date!

Inden ”The Hunger Games”-stjernen blev forlovet, havde hun svært ved at date. Hun har tidligere sagt til Vogue, at der aldrig var nogen, der inviterede hende på date, og at hun var alene hver eneste lørdag aften. Hun fortalte også, at fyrene godt kunne være ret tarvelige overfor hende, og at det sårede hende en del – hun ville egentlig bare have en fyr, der behandlede hende godt. Derudover sagde hun, at hun måske bare havde brug for at møde en fyr, der havde boet i Baghdad i fem år, og ikke havde nogen anelse om, hvem hun var.

 

Foto: Mega

Daniel Radcliffe: Folk buher af dig. Også selvom du er et barn…

Daniel Radcliffe, nok bedst kendt i rollen som Harry Potter, har i en episode af ”Off Camera with Sam Jones” fortalt, at det har været hårdt for ham som barnestjerne at blive chikaneret af fotografer. Det var noget af det, som virkelig kunne påvirke ham. Han sagde også, at det var virkelig nederen, når folk buhede af ham. Hvis han for eksempel skulle ud til et event, kunne nogle mennesker finde på både at råbe af ham og buhe af ham, og han husker, at det godt kunne tage modet lidt fra ham som barn.

 

Foto: Mega

Robert Pattinson: Man bliver hele tiden forstyrret

”Twilight”-stjernen har fortalt Premiere, at når han ankommer et sted i Los Angeles, går der cirka 40 sekunder, før nogen spørger, om han vil skrive en autograf. Ifølge Robert er det de sociale medier, som gør det alt for nemt for fans at finde ud af, hvor han er. Han sagde også, at hvis Twitter ikke eksisterede, så kunne han gå rundt i fred.

 

Foto: Mega

Lady Gaga: Alle andre ‘ejer’ dig.

Popstjernen Lady Gaga har fortalt CBS Sunday Morning om nogle af hendes kampe med berømmelsen. Hun sagde blandt andet, at alle andre på en made ejer hende, når hun går uden for en dør.

”Det er lovligt at følge efter mig eller stalke mig på stranden – og jeg kan ikke ringe til politiet eller bede folk om at gå.”

Hun fortalte også, at hun savner mennesker og at tage steder hen og møde tilfældige folk og snakke med dem om livet – uden at blive genkendt.

 

Foto: Mega

Læs mere om

MegetMere