Kendte

Stjerner der (film)kysser dårligt

Af Luise Gregersen 30. januar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Wow, vi havde aldrig gættet, at de her lækre stjerners filmkys er alt andet end hotte!

Det ser muligvis romantisk og lækkert ud, når stjernerne kysser på film, men virkeligheden er ofte helt anderledes!

Læs også: Stjerner der fik deres første kys på film

Se her, hvilke stjerner der (eftersigende) giver dårlige filmkys!

Stjernerder(film)kysserdårligt

Da Robert Pattinson spillede med i filmen ”Water for Elephants” over for Reese Witherspoon, kæmpede han med en slem forkølelse. Det gik ret meget ud over hans kyssepræstation, afslørede Reese: - Han snøftede og snottede hvert sekund – og det var ikke tiltrækkende. Jeg mener grønt, smittende og ulækkert snot.
Bradley Cooper og Jennifer Lawrence har kysset ret mange gange, men Jennifer var altså ikke lige begejstret hver gang. - Efter anden optagelse sagde hun: ”Dine kys er ret våde”. Det vil man ikke høre. Det var ikke et kompliment.
Noget tyder på, at Jennifer Lawrence burde feje for sin egen dør først! Hun får nemlig heller ikke gode anmeldelser af sine mandlige medskuespillere. Liam Hemsworth skyder skylden på hendes tun- og hvidløgsånde, mens Josh Hutcherson syntes, kysset var alt for vådt: - Det var ret slasket. Der var en del væske. Væske alle vegne.
Da Miles Teller kyssede med Shailene Woodley i filmen ”The Spectacular Now”, var det ikke en rar oplevelse: -Før vores første kyssescene tog Shailene noget kinesiske jord og puttede det i munden. Det er sådan en pose med jord, og det lugter vildt dårligt.
Efter James Franco og Vanessa Hudgens’ filmkys i “Spring Breakers” har Vanessa fortalt, at hun hellere vil kysse med en pige end ham.
Emma Watson og Rubert Grints kys som Ron og Hermione i ”Harry Potter” var længe ventet – men det var åbenbart ikke ventetiden værd for Emma! Hun beskrev nemlig deres kys som ”underligt”, og at hendes kys med Daniel Radcliffe var bedre.
Til gengæld beskriver Daniel Radcliffe Emmas kys som ”dyriske”!
James McAvoy kyssede med smukke Angelina Jolie i filmen ”Wanted”, men han havde ikke mange søde ord til overs for deres læbe-action. - Det var akavet, svedigt og ikke rart.
Orlando har flere gange fortalt, hvor meget han nød Keira Knightleys kys i ”Pirates of the Caribbean”. Keira synes til gengæld, at Orlandos kyssestil er underlig, og hun foretrak klart kyssescenerne med Johnny Depp!
Ifølge AnnaLynne McCord, der spillede sammen med Matt Lanter i ”90210”, er han virkelig dårlig til at kysse. Av

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste