Katy Perry og Orlando Bloom
Kendte

Stjernepar har slået op!

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 1. marts 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kærligheden holdt ikke længere for de her to Hollywood-stjerner.

De har været sammen i lidt over et år, men nu er superstjernerne Katy Perry og Orlando Bloom gået fra hinanden. Det bekræfter parrets talsmænd i en pressemeddelelse til US Weekly:

-Før rygter og falske sandheder stikker af, kan vi bekræfte, at Orlando og Katy holder en pause fuld af respekt og kærlighed.

Læs også: Er 1D-stjerne sammen med sin ekskæreste igen?

Fans er overraskede over nyheden, da Orlando og Katy var sammen til Oscar-uddelingen for bare et par dage siden, og Orlando Bloom lagde en selfie med Katys hund på Instagram i mandags.

Mon Katy og Orlando finder sammen igen? Der virker i hvert fald ikke til at være dårlig stemning mellem ekskæresterne.  

I galleriet kan du se stjernepar, der slog op i 2016:

Deslogopi2016

Zac Efron & Sami Miró

Da Zac og stylisten Sami gik fra hinanden i april, slettede Zac hurtigt alle spor af hende på sin Instagram. Parret havde ellers nået at købe en hund sammen.

Foto: All Over

Taylor Swift & Calvin Harris

Der var en del drama og Twitter-beskyldninger, da Taylor og Calvin slog op i sommer. Angiveligt var sangen ”This Is What You Came For” en af grundene til, de gik fra hinanden, fordi Taylor var sur over, at Calvin ikke gav hende credit for sangskrivningen. 

Foto: All Over

Taylor Swift & Tom Hiddleston

Efter Calvin havde Taylor en heftig (og hurtig) romance med skuespilleren Tom. De var hurtigt offentlige på de sociale medier, men forholdet varede kun et par måneder. 

Foto: All Over

Ariana Grande & Ricky Alvarez

Efter et år sammen valgte Ariana at slutte forholdet til sin danser Ricky. De er stadig rigtig gode venner. 

Foto: All Over

Justin Bieber & Sofia Richie

De nåede aldrig at sige, at de var kærester, men der var ingen tvivl om, at Justin og Sofia var rigtig glade sammen i de måneder, de datede, hvor Sofia blandt andet rejste rundt på tour sammen med Justin.

Foto: All Over

Taylor Kinney & Lady Gaga

De var forlovede, men efter fem år sammen havde Lady Gaga og skuespilleren Taylor svært ved at få det hele til at hænge sammen. De håber dog på, at det skal være de to igen i fremtiden. 

Foto: All Over

Bella Thorne & Gregg Sulkin

De startede som venner, så blev de kærester, og nu er de venner igen. Kærligheden mellem Bella og Gregg varede nemlig ikke mere end et år. 

Foto: All Over

Bella Thorne & Tyler Posey

Kort efter Bella og Gregg havde slået op, fandt hun sammen med Tyler Posey, men det var kun en kort romance!

Foto: All Over

Demi Lovato & Wilmer Valderrama

Efter hele seks år sammen gik Demi og Wilmer fra hinanden. Demi har senere sagt, at hun havde brug for en ny start, fordi forholdet til Wilmer mindede hende om de svære perioder, hun har haft, hvor han var der for hende, men at hun havde brug for at komme videre. 

Foto: All Over

Brooklyn Beckham & Chloe Moretz

De virkede ellers så søde sammen, men desværre holdt kærligheden ikke mellem Brooklyn og Chloe. Kun nogle få måneder inden deres break up, havde de ellers afsløret, at de var sammen, efter der længe havde været rygter om dem. 

Foto: All Over

Dove Cameron & Ryan McCartan

Ryan var helt knust, da Dove gik fra ham, men det kan man også godt forstå, for de havde været forlovede i et halvt år, og han troede, de skulle være sammen resten af livet. 

Foto: All Over

Bella Hadid & The Weeknd

Modellen og sangeren slog angiveligt op, fordi de havde svært ved at få deres travle hverdage til at passe sammen. De elsker dog stadig hinanden meget højt og var også på scenen sammen til Victoria’s Secret Fashion Show i starten af december.

Foto: All Over

MegetMere