Kendte

Stakkels Taylor Swift

Af Christine Agertoft 18. januar 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Camilla Belle er åbenbart efter Taylor Swift, for nu er det anden gang, at hun snupper hendes ekskæreste! Det er da bare ikke okay…

Taylor Swift har virkelig ikke held i kærlighed, og for nylig er hun jo blevet droppet af Jake Gyllenhaal. Flere kilder har fortalt, at han gjorde det forbi over telefonen, og det var sikkert ikke nogen sjov oplevelse. Især ikke fordi hun tidligere er blevet droppet af Joe Jonas på samme måde - og derudover så er det da slet ikke fedt at blive droppet over telefonen!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men som om det ikke var nok, så går der nu rygter om, at Jake flirter med skuespillerinde Camilla Belle. De blev set sammen til Art of Elysiums "Heaven"-gallamiddag.

- Jake og Camilla flirtede hele aftenen. Og inden han gik, så jeg ham røre kærligt ved hendes arm. Hun er helt sikkert hans type, fortæller et øjenvidne til Us Magazine.

Det er altså virkelig synd for Taylor. Da hun blev droppet af Joe Jonas, var det nemlig også til fordel for Camilla Belle. Hvis det virkelig passer, så må Taylor være godt træt af Camilla!

Hvordan ville I have det, hvis jeres ekskærester bliver ved man at falde for den samme pige, lige efter de slår op med jer?