Kendte

Spottet! Er det her Shawn Mendes' nye kæreste?

Ema Seferovic 24. november 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Scanpix
Shawn Mendes er blevet spottet på flere dates med sin ... Kiropraktor. Bliv klogere på det nye, rygtede par lige her.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Den 24-årige canadiske verdensstjerne Shawn Mendes har taget en velfortjent pause fra spotlightet. Tidligere i år satte han sin turné pause for at fokusere på sit mentale helbred.

De seneste par måneder har man derfor kunne spotte Mendes slappe af og hygge sig med sin familie og venner på alt fra strande til parker og ikke mindst til store fester i Hollywood. Senest Dojas Cats fødselsdagsfest tilbage oktober, hvor blandt andre The Biebers og Kendall Jenner også deltog.

Nu er han atter blevet spottet igen - denne gang på dates ... Med sin kiropraktor.

Foto: Scanpix

Nemlig den 50-årige Jocelyne Miranda, der arbejder som kiropraktor for en række kendisser, herunder Shawn Mendes og Justin Bieber.

Hun har 20 års erfaring med sit arbejde som kiropraktor, og har tidligere også arbejdet for og med Hailey Bieber, Kendall Jenner og Justin Timberlake for blot at nævne et par stykker.

Hun arbejdede også med og for Mendes under hans 2018-2019 turné samt optrædener under American Music Awards, Video Music Awards og det amerikanske satire-program "Saturday Night Live".

Foto: Scanpix

De to er fornyeligt blevet spottet spise frokost sammen, gå på indkøb og senest slentre rundt på et plantemarked i West Hollywood.

Foto: Scanpix

Og internettet? Ja, det har som altid holdninger at dele.

Fotos af det "endnu ikke bekræftede"-par er blevet delt massivt på både Twitter og TikTok, og der er én ting, som internetkrigerne for alvor har bidt mærke i, og det er alderforskellen mellem Mendes og Miranda.

Se en række reaktioner lige her:

@realemilybass He’s supposed to stay single until I’m famous and relevant??? #shawnmendes #fypシ ♬ violence is not the answer x drita - ???? ?

Læs mere om

MestLæste