Kendte

Spændende miks i "X Factor"

Af Anja Bruneskjold 2. marts 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Mash Up er temaet i aftenens udgave af ”X Factor”, hvor deltagerne blandt andet skal synge Lady Gaga, Katy Perry, Paramore og Kings Of Leon.

I aften i "X Factor" skal deltagerne mikse forskellige sange, så rytme, instrumenter og sang flyder sammen. Deltagerne skal faktisk skabe noget helt nyt og unikt, og det bliver spændende at se, hvordan de klarer denne opgave.

Læs også: Er det lettere at score, når man er kendt?

Sveinur
Sveinur har haft svært ved at øve sin sang til denne uge. Han har nemlig fået betændelse på stemmelæberne og derfor fået besked på ikke at tale. Han skal altså passe ekstra godt på stemmen, når han i aften mikser numre af Paramore og Katy Perry.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Grupperne
Tandberg & Østenby mikser numre fra kunstnere som Massive Attack, The Beatles og Lady Gaga, mens Nicoline Simone & Jean Michel blander både rock og elektronisk musik, når de giver den gas med numre af Primal Scream, Depeche Mode og PJ Harvey.

Ida, Line og Morten Benjamin
Ida skal mikse hits af Coldplay og King of Leon, mens Morten Benjamin kaster sig ud i en nyfortolkning af sange fra Radiohead og Louis Armstrong.
Line går på scenen med numre af Duffy, Adele, Lady Gaga og Gnarls Barkley, og noget tyder altså på, at det bliver rigtig vildt i aftenens liveshow.

Her på viunge.dk håber vi på, at Sveinur når at blive rask, og vi glæder os til at høre "X Factor"-deltagerne mikse i alt 17 numre.

Læs også: Ida skal vinde "X Factor 2012".