Kendte

Sofie står bag Vi Unges tegneserie

Af Rikke Reffelt 5. november 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du nogensinde tænkt på, hvem det egentlig er, der tegner Vi Unges tegneserie Veninder? Mød 21-årige Sofie lige her!

Har du altid været megagod til at tegne?
- Jeg har altid været dygtig af min alder, men jo mere jeg har øvet mig, jo bedre er jeg selvfølgelig blevet! Øvelse gør mester!

tegneserie, Vi Unge, Veninder

Hvor lang tid tager det for dig at tegne tegneserien "Veninder"?
- Det er meget forskelligt! Nogen gange tager det flere dage, andre gange går der fire-fem timer. Det kommer meget an på, hvor inspireret jeg er, og det kan jeg jo desværre ikke selv styre.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tegner du på computer eller i hånden, hvordan foregår det?
- Jeg tegner alt på computeren! Lige fra den første skitse til de sidste detaljer i farvelægningen. Jeg bruger programmet "Adobe Photoshop" og en "Wacom Intous", som en en særlig digital tegneplade.

tegneserie, Vi Unge, Veninder

Hvordan finder du på, hvad tegneserien skal handle om?
- Noget af det henter jeg fra mit eget liv. For eksempel har jeg lavet en tengeserie på et tidspunkt, hvor Frederikke sender en pinlig sms til en fyr, hun er vild med, og det er jeg selv kommet til engang! Hele udgangspunktet med meget forskellige, men gode veninder har jeg også hentet i min egen vennekreds. Jeg snakker også tit med min lillesøster på 14 år, som giver gode idéer.

tegneserie, Vi Unge, Veninder

Hvad drømmer du om?
- Meget langsigtet drømmer jeg om noget så simpelt og kompliceret som at blive lykkelig! Jeg ved ikke endnu, hvad der skal til, men jeg vil tro, det indebærer noget med at få nogle børn med en man elsker, og så at opnå succes - blandt andet karrieremæssigt. Lige nu og her drømmer jeg om en masse ting til at møblere min nye, dejlige lejlighed. Øverst på ønskelisten er en Stingray gyngestol og et Audrey Kawasaki maleri! Og så drømmer alle piger vel altid om et walk-in-closet og ikke mindst flere sko!

[faktaBox]

MestLæste