Brooklyn Beckham
Kendte

Skal Brooklyn Beckham rappe på nyt album?

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 17. juni 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Noget tyder på, at Brooklyn Beckham skal med The Vamps i studiet…

Brooklyn Beckham og The Vamps er megagode venner, og Brooklyn har også været med i bandets video til ”Wake Up”. Nu ser det ud til, at han får en endnu vigtigere rolle på The Vamps’ næste plade.

Læs også: Derfor er Brooklyn Beckham den bedste kæreste

Bandet, som er i fuld gang med at indspille deres næste album, blev nemlig interviewet af The Sun, og her afslørede forsanger Brad Simpson, at de har planer om at bruge Brooklyns rap-evner på pladen:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

-Vi vil gerne have ham med. Han kan spytte rim. Han skal rappe på albummet.

Læs også: Er Brooklyn Beckhams lillebror den næste Justin Bieber

Uhh, det lyder altså spændende! Brad er faktisk ikke den første, der har rost Brooklyns rap. Brooklyns ven Tallia Storm har også for nylig sagt, at den unge Beckham er virkelig vild til at rappe.

The Vamps fortæller, at de har indspillet det meste af deres kommende album, så forhåbentlig går der ikke særlig lang tid, før vi får lov til at høre Brooklyn "spytte nogle rim".

I galleriet kan du se 12 skuespillere, der også kan synge:

12skuespillerederogsåkansynge

Både i ”Skins” og ”About a Boy” charmerer søde Nicholas Hoult med sin bløde stemme. Hør ham her!
Både i ”Juno” og i forbindelse med spillet ”Beyond: Two Souls” synger Ellen Page, og det gør hun altså rigtig godt!
Reese Witherspoon overraskede alt og alle, da hun i ”Walk the Line” spillede June Carter og tryllebandt alle med hendes søde stemme. Hør en af sangene fra filmen her.
Er der noget, Ryan Gosling ikke kan finde ud af? Åbenbart ikke! For han kan faktisk også synge, og det gør han blandt andet i ”Blue Valentine”. Han har endda også udgivet et album som en del af et band.
Seje Emma Stone synger faktisk både i filmen ”In Search of the Patridge Family” og i ”Easy A”. Hør hende her!
Havde du i forvejen et crush på ”Pretty Little Liars”-hottien Keegan Allen, så bliver det i hvert fald ikke mindre nu: Han kan nemlig også synge! Se den søde hjemmevideo her.
Liam Hemsworths hotte storebror Chris kan mere end bare at se godt ud og være en fremragende skuespiller. I ”Home & Away” synger han også en lille sang.
Vi fik totalt gåsehud, da vi for første gang hørte Jennifer Lawrence synge ”The Hanging Tree” i ”The Hunger Games: Mockingjay part 1”, og vi har hørt den lige siden. Vi håber på mere sang fra Jennifer!
Med hendes rolle som Khaleesi i ”Game of Thrones”, er hun blevet en verdenskendt skuespiller, men faktisk har hun også et naturtalent for sang. Det viste hun sidste år, da hun fik debut på Broadway i USA. Hør hendes smukke stemme her.
Han spillede playboyen Barney i ”How I Met Your Mother”, men til dagligt bruger Neil Patrick Harris faktisk meget af sin tid på at synge.
Anna Kendrick synger så godt, at hendes sang ”When I’m Gone” i ”Pitch Perfect” har fået over 173 millioner visninger. Wow!
Hun er aktuel i ”Into The Woods”, og her giver hun for en af de første gange prøver på sin flotte stemme.

Læs mere om

MestLæste