Kendte

Shawn Mendes på sin 21-års fødselsdag: Det ønsker jeg mig allermest

Af Anna Løwe 9. august 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Shawn Mendes er i øjeblikket på turné, og med sig – overalt – har han Camila Cabello. Nu har han taget hende med til New York for at fejre sin 21-års fødselsdag, hvor han har særligt ét ønske.

Shawn Mendes og Camila Cabello har (endnu) ikke indrømmet, at de er et par, men fans er overbeviste om, at de dater. De er blevet spottet rundt omkring i hele USA, hvor de ikke har lagt skjul på deres kærlighed, og senest har de altså været i New York for at fejre Shawns 21-års fødselsdag. De blev set gående hånd i hånd (surprise), og så altså ud til at være mega forelskede.

Læs også: Se videoen: Shawn Mendes og Camila Cabello kysser!

Hvis fans i New York ønsker at gå i parrets fodspor, kan de spise frokost på Jack’s Wife Freda i West Village, hvor Shawn og Camila startede dagen. Her blev de også stoppet af fotografer, og til en af dem fortalte Shawn, at hans allerstørste fødselsdagsønske i år var at kunne gå ned ad en gade i fred og ro. Det ønske forstår man nok godt, når der bliver taget billeder af Shawn og Camila heeele tiden!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se videoen lige her:

I onsdags blev de også spottet gående hånd i hånd, og Camila virkede til at være energisk og glad i Shawns selskab. Kilder fortæller, at hverken Shawn eller Camila kunne holde fingrene fra hinanden, og de talte og grinede en masse. Se en video fra i onsdags herunder:

Det er endnu ikke blevet afsløret, hvordan de tilbragte aftenen – men vi er sikre på, det var vildt romantisk!

MestLæste