Kendte

Shawn Mendes hjælper 13-årig pige med at overkomme frygt

Af Selina Sander Jensen 29. maj 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den 13-årige pige Amelia Thompson var for to år siden til koncert med Ariana Grande i Manchester Arena, da der blev begået et terrorangreb. Nu har Shawn Mendes hjulpet Amelia med at overkomme hendes frygt: at vende tilbage til arenaen. Se den rørende video her!

Som 11-årig var Amelia Thompson til koncert med Ariana Grande i Manchester Arena, da der skete et terrorangreb. Først i år følte hun sig klar til at vende tilbage til arenaen, fordi en af hendes yndlingsartister skulle spille, nemlig Shawn Mendes.

Amelia havde dog ingen at følges til koncerten, og hun følte sig ikke tryg ved at gøre det alene. Amelias mor, som skulle have været med til koncerten, var nemlig ikke klar til at besøge arenaen igen. Amelia havde også svært ved at skulle tilbage, men det var vigtigt for hende at skabe bedre minder fra arenaen.

”Hver dag er en kamp. Der går ikke én dag, hvor jeg ikke tænker på de personer, der døde. Det bliver hårdt at komme tilbage til arenaen, men jeg er villig til at prøve – og jeg vil bare gerne vise andre, at man kan komme igennem det”, fortæller Amelia til ITV.

Amelias redning blev den tidligere politibetjent Aaron Palmer, som er en god ven, hun fik efter angrebet. De mødtes, da de begge lavede velgørenhedsarbejde efter terrorangrebet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Aaron kom nemlig Amelia til undsætning og tog med hende til Shawn Mendes koncerten, hvor hun fik en helt særlig overraskelse: hun fik nemlig lov til at møde Shawn Mendes og snakke med ham.

Og takket være både Aaron og Shawn Mendes, så hjalp oplevelsen Amelia med at overkomme frygten for at vende tilbage. Ligesom hun også fik skabt nye, gode minder fra arenaen.

Se videoen med Amelia her:

Shawn Mendes delte videoen på Twitter, hvor han skrev, at Amelia er den sødeste pige, han nogensinde har mødt.

Se Shawns opslag her:

Vi synes virkelig, at det er sejt, at Amelia fandt modet til at vende tilbage til arenaen!

Læs mere om

MestLæste