Shawn Mendes
Kendte

Shawn Mendes alene på Valentine’s Day

Af Selina Sander Jensen 12. februar 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Whaaaat, Shawn Mendes har ingen date til Valentine’s Day?! Er det overhovedet muligt? Vi melder os gerne frivilligt til en date med Shawn!

Selv om det kan være svært at forstå, er Shawn Mendes altså single, og han dater heller ikke nogen lige nu. Til Extra fortæller han, at han ikke har nogen date til Valentine’s Day i år.

”Hvis jeg havde en kæreste, ville jeg bestemte fejre Valentine’s Day. Men det har jeg aldrig gjort før. Jeg har aldrig været ude og lave noget stort på Valentine’s Day”, fortæller han Extra.

Læs også: 15 ting du skal vide om Shawn Mendes

Shawn fortalte Variety, at det ikke er fordi, han ikke har tid til at date, eller have en kæreste, han er bare ikke faldet over nogen, og han jagter heller ikke kærligheden bevidst. Så det er altså ikke fordi, at Shawn Mendes er utilfreds med at være alene på nogen måde.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 10 grunde til, vi drømmer om at blive kærester med Shawn Mendes

Shawn fortalte også, at han da godt kan komme til at tænke på, at det ville være rart med en kæreste, når han ser andre, der har kærester. Han kommer endda også til tænke på, hvem der ville være god for ham. Men Shawn tror altså på, at det er meningen at han ikke har en kæreste lige nu. Men Shawn har jo tidligere sagt, at han godt kunne finde på at date en fan … Så det er bare om at invitere den charmerende sanger på date! Måske kan det nås allerede inden på torsdag?!