Kendte

Shawn Mendes afslører: Jeg skal snart være med i en film

Af Selina Sander Jensen 28. marts 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selv om Shawn Mendes faktisk allerede har haft sin debut i en TV-serie, har han for nylig afsløret, at han nu også snart er aktuel i en film!

Snart kan Shawn Mendes for alvor skrive skuespiller på sit CV. Forleden blev han i en Q&A spurgt, om man snart kan forvente at se ham i en film eller ej.

Og til det svarede han:

”Jeg tror faktisk, at der kommer til at være en film noget hurtigere, end I tror”

Desværre afslørede Shawn ikke hvilken film, han mente, men det kunne altså lyde som om, at optagelserne måske allerede er i gang! Ifølge IMDB skal Shawn have en rolle i en musical-komedie, der hedder ”Summer of Love” – måske er det den, han hintede til?

Shawn fik faktisk allerede sin skuespillerdebut tilbage i 2016, da han var med i et afsnit af TV-serien ”The 100”, men han vil altså gerne lave mere skuespil fremover.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Test: Er du Shawn Mendes' største fan?

Til MTV Video Music Awards i 2018 sagde Shawn til Variety, at han planlægger at stoppe med tage på tourné snart, så han kan få nogle flere roller som skuespiller. Her fortalte han også, at han har læst nogle manuskripter allerede, og at man måske kan forvente at se ham på skærmen snart – og for Shawn handler det ikke om, hvilken slags film han skal være med i, men mere om, at det er den rigtige rolle, han får.

Det ville altså ikke gøre os noget, hvis han skulle være med i en musical! Vi krydser fingre for, at vi snart hører mere om Shawns filmrolle.

Hvis du heller ikke kan få nok af Shawn Mendes, så kan du høre vores podcast om ham lige her:

Læs mere om