Kendte

Shailene og Theo svarer på læser-spørgsmål

Af Marie Søndergaard 18. marts 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvordan var det at kysse Theo, og hvilken faktion ville Shailene helst være i? Hovedrollerne fra ”Insurgent” har svaret på Vi Unge-læsernes spørgsmål. Se deres svar her!

Theo James

Hvem er din yndlingsperson fra Insurgent - hvis du ikke må vælge Four?
- Det er nok Jeanine. Måske er det fordi, jeg har set Kate (Winslet, red.) arbejde med rollen, men Jeanine er jo den her vildt intelligente person, som drives af det, hun tror på. Det er ret interessant.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvilket råd ville du give til Four?
- Han skal smile mere. Og så glæder jeg mig over, at han laver et par fejl i den her film. Han er mere åben og beskyttende end i den første film, og jeg synes, det er sjovt, at han f**ker lidt op.

Læs også: Anmeldelse af "Insurgent"

Har filmene ændret den måde, du ser på verden på?
- Ja, helt sikkert. Det er jo et kæmpe spørgsmål for alle, hvordan fremtiden vil se ud. Verden har ændret sig helt vildt de sidste 50 år.

Hvis du havde chancen for at stå ansigt til ansigt med din største frygt, ville du så gøre det?
- Ja, det tror jeg faktisk. En eller anden dag vil jeg da gerne prøve sådan et haj-bur.

Shailene Woodley

Hvilken faktion ville du selv vælge?
- Jeg ville nok vælge de faktionsløse. De bliver ikke kontrolleret af nogen, og de er sig selv, og de har deres eget system.

Har du noget, du altid tager med dig, når du rejser?
- Jeg tager faktisk ikke så meget med, men jeg har nogle ting, der betyder meget for mig, som jeg altid har med mig. Og så har jeg altid duftlys med, så jeg kan få hotelværelserne til at dufte godt.

Test dig selv: Hvem skal du date fra "Divergent"?

Hvad laver du, når du har noget fritid på settet?
- Jeg sørger faktisk for at blive på settet. Jeg går rundt og snakker med alle de forskellige mennesker, og det er det fede ved at lave film, for der er nok 200 mennesker, som du har mulighed for at lære at kende og udveksle historier med.

Hvordan var det at spille kærester med og kysse Theo?
- Det gør det nemmere, når man er venner, for man føler sig tryg ved den anden person. Det er virkelig dejligt at arbejde sammen med en, som er så sød, og som virkelig er en gentleman, hvilket Theo er.

ShaileneWoodleysudvikling

MestLæste