Kendte

Sender Selena hemmelige signaler til Justin?

Af Line Sølvhøj Jensen 3. juli 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selv om Selena Gomez og Justin Bieber ikke længere er kærester, så kan Selena ikke helt slippe sin ekskæreste. For nylig bar hun en af Biebers tanktoppe – sødt!

Selena Gomez og Justin Bieber var kærester i cirka to år, og på den tid nåede de både at lære hinanden og hinandens familier rigtig godt at kende. Selv om de ikke længere er kærester, så har de det godt med hinanden, og måske har de også lidt svært ved at slippe hinanden - det kan man jo godt forstå, når de har kendt hinanden så længe.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se billederne: Selena Gomez' hyggelige strandtur

I sidste uge var Selena Gomez i Disneyland sammen med Austin Mahone og nogle af sine andre venner, og Bieber-fans har sikkert lagt mærke til, at Selena havde en af Biebers tanktoppe på. En kilde mener, at Selena Gomez forsøger at sende et signal til Justin Bieber om, at hun gerne vil have ham tilbage.

- Selena må have vidst, at Justin ville se det, og hun er ikke en person, der er ude efter hævn, så det er ikke for at såre ham. Når man kender hende, så ved man, at hun sender ham et signal. Det bliver ikke hende, der tager det første skridt og kontakter ham, men hvis han ringer til hende, så vil hun tage telefonen, siger kilden.

Læs også: Selena Gomez er blevet storesøster.

Selena Gomez har helt sikkert rigtig meget tøj at vælge imellem, så det er nok ikke fordi, hun mangler tøj, at hun havde Biebers bluse på. Tror I, det er et signal til Justin?

Perezhilton.com har vist et billede, hvor Bieber har blusen her - se det her:

SelenaogAustiniDisneyland

I baggrunden går Keaton fra Emblem3.

MestLæste