Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kendte

Selena Gomez svarer igen: Stop med at hate på Hailey Bieber

Signe Fage 4. oktober 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Disneystjernen Selena Gomez er nu ude og sige til sine fans, at de skal stoppe med at tale grimt til ekskæresten Justin Biebers nye kone.

I sidste uge stod Hailey Bieber frem i podcasten “Call Her Daddy”, hvor hun blandt andet svarede på de rygter, der har gået, om hvorvidt hun i sin tid "stjal" Justin Bieber fra ekskæreste Selena Gomez.

I løbet af podcasten fortalte hun også, at flere Selena Gomez-fans har sendt hende hadske beskeder, efter hun blev forlovet med den canadiske stjerne.

Det fik Disney-stjernen til at tale til sine følgere på en TikTok-live, hvor hun dog ikke nævnte Hailey Bieber med et ord.

– Det er ikke retfærdigt. Ingen skal nogensinde tales til på den måde, som jeg har set, sagde hun blandt andet i sin live, skriver CNN.

Hun fortalte, det er ironisk, hvordan nogle af hendes fans støtter hendes Rare Beauty-linje og fonden Rare Impact Fund, men samtidig ignorerer budskabet om at være gode ved hinanden.

– Hvis du støtter Rare, så kan jeg ikke takke dig nok, men husk på, at du også repræsenterer, hvad det betyder, siger hun og fortsætter:

– Og det er ord, der virkelig betyder noget. Jeg håber, du forstår, at dette er meget større end noget andet.

Selena Gomez og Justin Biber datede on off i otte år, og efter de brød i 2018, gik der ikke mange måneder, før Justin Bieber blev forlovet med Hailey, som han tidligere havde datet.

Denne artikel blev første gang bragt på sh.dk. Dette er en redigeret version.

MestLæste