Kendte

Selena Gomez knust over Demi Lovatos sygdom

Af Christine Agertoft 14. oktober 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Demi Lovato fortæller nye, uhyggelige detaljer om sin spiseforstyrrelse, og hvor knust Selena Gomez var over indlæggelsen.

Demi Lovato har allerede været meget åben omkring sin indlæggelse sidste år, men nu fortæller hun endnu flere skræmmende detaljer. I et interview med tv-programmet Access Hollywood afslører den 19-årige stjerne, hvordan hendes veninde, Selena Gomez, grædende ringede til hende, da hun var blevet indlagt for en spiseforstyrrelse og psykiske problemer.

Læs også:
Demi Lovato var cutter

- Jeg tror ikke, at jeg kunne græde mere på det tidspunkt, hvor Selena ringede og græd. Hun sagde "Hallo". Jeg svarede, "Hvorfor græder du? Det er mig, der er blevet indlagt - altså, det burde jo være mig, der græd", siger Demi og fortsætter:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Selena spurgte, "Behandler de dig ok?", og jeg sagde, "Ja, de behandler mig fantastisk".

Selena og Demi har kendt hinanden lige siden, de begge var til audition til børneprogrammet "Barney & Friends" for 12 år siden, og de er sammen blevet Disney-stjerner. Det har gjort den meget tætte.

Læs også:
Demi Lovato takker Selena Gomez

- Hun er en af mine tætteste veninder, og lige meget hvad, så vil vi altid være ligeså tætte som søstre, siger Demi Lovato.

Og Demi havde virkelig brug for en veninde. Hun fortæller i interviewet, at hun på et tidspunkt kastede op mere end fem gange om dagen på grund af sin spiseforstyrrelse. Hun var fuldstændig besat af tanken om, at hun var for tyk.

Læs også:
Demi Lovato rasende over at blive kaldt tyk

- Jeg var bare så syg. Jeg troede endda at appelsinjuice ville gøre mig fed, fortæller Demi.

I dag har Demi afsluttet behandlingen, men hun arbejder stadig på at få et normalt forhold til mad. Hendes veninder støtter hende i kampen.

MestLæste