Kendte

Selena Gomez klarer mobning seriøst godt!

Af Marie Søndergaard 14. juli 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Sejt! Igen har Selena Gomez svaret en af sine haters på Instagram – og det er det bedste svar EVER! Læs det her.

Det er virkelig sjældent, at Selena Gomez reagerer på kommentarer og kritik fra haters, men den seneste uge har hun svaret en hater to gange på Instagram, for hun synes simpelthen, at mobningen er blevet for meget!

Læs også: Selena Gomez' seje svar til hater

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Helt ærligt, så er det ikke ret tit, jeg siger noget, fordi det nærmest altid bliver taget ud af kontekst. Men jeg kan ikke lide mobning. Jeg har set alt for meget til ikke at sige noget til det, skriver Selena på Instagram til et screenshot, hun har taget af sit svar til en pige, som havde skrevet virkelig lede ting på Selenas profil.

Læs også: Selena Gomez kæmper stadig

Pigen havde skrevet, at Selena brugte autotune og var totalt falsk, og så gik hun virkelig over stregen ved at skrive, at hun håbede, Selena ville begå selvmord og brænde i helvede med kræft. WHAT, hvor sindssygt skrevet! Se her, hvad Selena svarede til det:

Se videoen: Selena Gomez falder af scenen

- Din kommentar om kræft var absurd. Hvor er det usmageligt af en ung kvinde. Jeg har været gennem kampen mod kræft med både fans og familiemedlemmer. Det er okay ikke at bryde sig om nogen, men at ønske noget for dem, der kunne ske for dig selv eller din familie, er helt unødvendigt, søde. Du vinder ikke nogens hjerte på den måde. Stol på mig. Uddan dig selv lidt mere. Gud velsigne kærlighed. Vær en fantastisk kvinde. Du er smuk.

Wow. Hvad synes I om Selenas svar?

SelenaGomezforadidasNEO

MestLæste