Kendte

Selena Gomez: - Jeg er ikke nogen rebel

Af Marie Søndergaard 5. november 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er umuligt for Selena Gomez at være hård, kynisk og rebel, når det kommer til kærlighed. Læs her, hvad hun siger om det.

Selena Gomez viser igen, hvor sød og følsom hun er, når det kommer til kærlighed. Hun fortæller nemlig, at hun har forsøgt at være kærligheds-rebel, men at det er helt umuligt for hende at tage så let på kærligheden.

Læs også: Selena Gomez græd efter koncert

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Når man er forelsket, bliver man helt opslugt af det, så en del af dig går i stykker, når det er slut. Og en del af dig vil gerne være den der rebel, der bare er sådan: "Glem det, jeg kan gøre lige, hvad jeg vil nu". Det har jeg prøvet, men jeg har aldrig været den slags pige, siger Selena Gomez.

Læs også: Selena Gomez falder af scenen

Hun er nemlig slet ikke til det med at være sammen med en fyr for en aften, for forbindelsen mellem to mennesker betyder meget mere end det.

- Jeg vil altid være den slags pige, du tager med hjem til dine forældre - ikke bare for en aften, siger Selena.

Læs også: Selena Gomez' vilde fødselsdagsfest

Men det betyder slet ikke, at hun ikke er åben for at møde nye mennesker og også engang en ny kæreste.

- Jo ældre, jeg er blevet, jo mere har jeg indset, at jeg bliver nødt til at være åben over for alle muligheder. Måske bliver jeg såret og møder mennesker, der ikke er rigtige for mig, men det ved jeg jo ikke, før jeg kaster mig ud i det, siger Selena.

Læs også: Selena Gomez overrasker fan på fly

Hvor er hun sød!

Er du en rebel, når det kommer til kærlighed?

MestLæste