Kendte

Selena Gomez: Demi og Taylor godkender min musik

Af Line Sølvhøj Jensen 25. juli 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selena Gomez, Demi Lovato og Taylor Swift bruger hinanden, når de laver ny musik. De lyttet nemlig til hinandens sange og fortæller, hvad der er godt og skidt.

Veninder spørger tit hinanden til råds, og nogle gange snakker man med sine veninder om ting, som man ikke siger til andre. Sådan er det også i stjerneland. Selena Gomez fortæller i et interview, at hun, Demi Lovato og Taylor Swift bruger hinanden, når de laver ny musik.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Selena Gomez' vilde fødselsdagsfest.

Selena Gomez har for nylig udgivet sit album "Stars Dance", og vi har glædet os rigtig meget til at lytte til det. Men inden albummet blev udgivet, var der to andre, der fik lov at lytte albummet igennem - nemlig Selena Gomez to bedste veninder Demi Lovato og Taylor Swift for, at de kunne sige deres meninger om sangene.

- Jeg tror, jeg har spillet hver eneste af mine sange for Taylor. Hun udvalgte sine favoritter, og det kunne man tydeligt se. Hun ville sige: "Den er ok" eller "Åh gud, jeg elsker den!", og så ville hun begynde at danse og flippe helt ud, fortæller Selena i interviewet.

Læs også: Taylor Swift og Selena Gomez sommerhygger.

Samtidig fortæller Selena, at Demi er god til at sige sine meninger om Selenas sange.

- Hun sender mig sms'er, og hun har været rigtig støttende og meget sød. Jeg elsker det, jeg synes, det er fantastisk, udtaler Selena og forklarer, at de sagtens kan sige til hinanden, hvis der er noget i en sang, der skal laves om.

Læs også: Demi Lovato snottet til af fan.

Men selv om Selena Gomez, Demi Lovato og Taylor Swift er megagode veninder, så er de jo samtidig konkurrenter i musikkens verden. Selena fortæller dog, at det aldrig har været et problem hos dem, og at de er gode til at støtte hinanden.

- Det uheldige ved musik er jo, at det er konkurrencepræget … Jeg synes, at alle piger bare skal støtte hinanden. Piger skal være piger, og vi vil egentlig bare gerne være der for hinanden. Det har aldrig været et problem for mig, Taylor eller Demi, udtaler hun.

MestLæste