KJ Apa er oprindeligt fra New Zealand.
Kendte

Se videoen: KJ Apa flasher røv

Af Maria Hoang 18. februar 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
"Riverdale"-hottien sendte en MEGET kærlig hilsen til talkshow-værten Ellen DeGeneres
Der er nok mange "Riverdale"-fans, der drømmer om at få den fødselsdagsgave, som Ellen DeGeneres har fået.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

KJ Apa har netop været gæst i Ellen DeGeneres' talkshow, og her afslørede Ellen, at hun havde fået en fræk fødselsdagshilsen fra den 22-årige hottie. Apas videohilsen blev spillet på storskærm - til mange fans' fortrydelse dog i en censureret version. Artiklen fortsætter under billedet.
Hovsa! Hvad der det, der bliver spejlet i glasset? Foto: YouTube / TheEllenShow
I videoen filmer KJ Apa sig selv "selfie-style", hvor han ønsker Ellen tillykke. Han står ude på en balkon og i glasset bag ham, kan man se, at han står helt nøgen og filmer sin hilsen. - Jeg havde brug for at få kulør på min røv, jeg har en meget hvid røv, joker skuespilleren.
- Jeg er dog ked af, den blev censureret, tilføjer han. - Jeg går ud fra, du vidste, at det ville ske?, spørger Ellen. - Lige da jeg havde filmet den, vidste jeg, at jeg havde lavet den bedste video af dem alle, svarer han og tilføjer: - Jeg vidste, at jeg ikke bare ville lave en normal video. Jeg kan huske, jeg stod uden for på min balkon... nøgen... hvor jeg Facetimede med min ven, og jeg så min refleksion, og jeg så min røv, og jeg tænkte: "Perfekt til Ellen", genkalder han.
- De fleste tænker på mig, når de står nøgne på deres balkon, lyder det fra den sjove TV-vært. I klippet ser vi også Ellen skræmme livet af KJ Apa, men det vil vil ikke spoile, så se selv hele klippet her:

Læs mere om