Camila_Cabello_Shawn_Mendes
Kendte

Se videoen af Shawn Mendes og Camila Cabello på Coachella: Er de sammen igen?

Af Amalie Lindeburg 18. april 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: MEGA
En ny video af popstjernerne Camila Cabello og Shawn Mendes sparker gang i rygter om, at parret har fundet sammen igen.

Siden bruddet med Camila Cabello i 2021 er der nok mange kvinder verden over, der havde håbet på en chance med den canadiske 'Stitches'-sanger Shawn Mendes.

Men nu ser det ud til, at drømmen bliver slukket for de mange kvinder.

En video på Twitter af ekskæresterne, der kysser under en koncert til festivalen Coachella, har nemlig sparket liv i rygtet om, at de to har genoptaget deres forhold, der sluttede i 2021.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kyssevideoen er dog ikke den eneste af de to, der florerer, siden de ankom til Coachella fredag. Mange har haft kameralinsen fremme for at dokumentere, hvor meget de to stjerner hyggede sig i hinandens selskab.

ShawnMendes_CamilaCabello
Shawn Mendes ankom i hvid t-shirt og med et lille bandana om halsen. Samme outfit kan man også spotte på videoen, der er blevet delt vidt og bredt af mistænksomme fans.

Shawn Mendes er spottet med flere kvinder den seneste tid. Han er nemlig blevet fotograferet med både sangerinden Sabrina Carpenter, ligesom fans var begyndt at tro, at den 51-årige Jocelyne Miranda datede popstjernen.

Billeder – og særligt video – plejer dog ikke at lyve, så noget kunne tyde på, at Camila Cabello er vendt tilbage i armene på Shawn Mendes.

Denne artikel blev første gang bragt af SE og HØR. Dette er en redigeret version.

Læs mere om

MestLæste