Kendte

Se traileren: Zendaya tager endnu et skridt væk fra Disney i ny romantisk film

Af Camille Fallesen 4. februar 2021
Den 24-årige Zendaya spiller over for den 36-årige John David Washington i en ny romantisk film. Læs om, hvordan Zendaya forsvarer sig, efter flere fans kritiserer aldersforskellen.

De fleste kender den kun 24-årige amerikanske skuespiller og sanger, Zendaya, fra Disney Channels shows som Shake It Up og K.C. Undercover. I dag er hun aktuel i den populære teenageserie "Euphoria" og senest i filmen 'Malcolm & Marie', hvor hun spiller overfor den 12 år ældre skuespiller John David Washington.  

LÆS OGSÅ: Zendaya vinder storslået pris og skriver historie

En historie om kærlighed

Zendaya og John David Washington spiller hovedkaraktererne i Netflix' nye romantiske sort-hvid-film, 'Malcolm & Marie', instrueret og skrevet af Sam Levinson, der er mest kendt for sit arbejde med HBO-serien 'Euphoria', hvor Zendaya også har en af hovedrollerne. 

Filmen handler om parret Malcolm og Marie, hvis forhold bliver sat på prøve, da de en sen aften kommer hjem fra gallapremieren på Malcolms nyeste film. De bliver oppe for at vente på avisernes anmeldelser, men aftenen udvikler sig i en anden retning end forventet, hvor en stor disskusion viser dem fra deres værste og bedste sider. Filmen viser samtidig alle afkrogene af et parforhold, hvilket også inkluderer mange intime scener. Scener vækker dog en smule bekymring fra fans, der sætter spørgsmålstegn ved Zendayas troværdighed på grund af hendes tidligere karriere hos Disney. 

LÆS OGSÅ: Dater Zendaya og Tom Holland?

’Jeg er voksen’

Efter traileren til filmen blev udgivet af Netflix i starten af januar, begyndte flere brugere på de sociale medier at udvise bekymring for aldersforskellen mellem de to skuespillere. Zendaya afviser dog brugernes kritik:

 - Folk glemmer ofte, hvilket er forståeligt, fordi jeg har spillet teenageroller siden jeg var 16 år, at jeg i dag er en voksen kvinde, forklarer hun til People.

Hun tilføjer, at selvom hun startede sin karriere hos Disney, håber hun at hendes rolle i HBO-serien 'Euphoria', som hun vandt en Emmy for, samt rollen som Marie kan vise publikum, at hun også kan håndtere mere modent materiale.

LÆS OGSÅ: Zendayas tip til at tackle hate

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Zendayas medspiller John David Washington er heller ikke bekymret for aldersforskellen:

- Jeg var ikke bekymret, fordi hun ér en kvinde. Publikum kommer til at se, hvor meget kvinde hun er i filmen. Hun har også langt mere erfaring, end jeg har i branchen. Jeg har kun været i branchen i 7 år, hun har været her, siden hun var barn.

Washington tilføjer, at han samtidig er meget begejsret over, hvor moden Zendaya er og fremstår i rollen som Marie. Ifølge ham er der på ingen måde grund til bekymring om aldersforskellen mellem de to kollegaer, for hun er jo en voksen kvinde. 

Zendaya viser altså et helt nyt niveau af følelser og modenhed i en rolle, som hendes fans ikke har set hende portrættere før, og gør på den måde op med publikums tvivl om hende som ”voksen-skuespiller”. 

'Malcolm & Marie' har premiere på Netflix fredag den 5. februar.

 Se traileren til filmen herunder: 

MegetMere