Kendte

Se Kim Kardashians wannabe

Af Marie Søndergaard 15. juli 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vildt! En kvinde har brugt sygt mange penge på at ligne Kim Kardashian. Se et billede i artiklen – synes I, hun ligner Kim?

Næsten 200.000 kroner! Så mange penge har Claire Leeson brugt på at komme til at ligne sit idol Kim Kardashian. Det betyder, at hun nu har vildt meget gæld, men Claire synes, det er det hele værd, fordi hun elsker Kim og føler sig godt tilpas med sit nye udseende.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Test dig selv: Hvilken Kardashian-søster er du?

- I skolen sagde alle til mig, at jeg var den grimmeste på jorden, og at jeg skulle begå selvmord. Senere sagde nogen, at jeg lignede Kim lidt. Så begyndte jeg at se "Keeping Up With the Kardashians", og det gik op for mig, at Kim og jeg har samme antal søskende, og vi har de samme argumenter og holdninger til forskellige ting. Jeg syntes, hun var smuk, og jeg ville gerne være som hende, har 24-årige Claire fortalt til This Morning.

Læs også: Se Kendall Jenners vilde forvandling

Claire Leeson.

Claire har blandt andet fået lavet nye bryster og har brugt mange tusinde kroner på spraytans og tandblegning, og så vil hun gerne have fjernet fedt forskellige steder på kroppen og i stedet sat på bagdelen, så den kommer til at ligne Kims.

Læs også: Stilgalleri: Kendall og Kylie Jenner

Synes du, at Claire ligner Kim Kardashian?

Stjernerderlignerhinanden

All Over
All Over
All Over
All Over
All Over
All Over