Kendte

Se Kanye og North West i den samme jakke med 14 års mellemrum

af Christoffer Mygind Juul 8. juli 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Går du nogensinde i dine forældres skab og låner deres gamle tøj? Det gør Kim Kardashian og Kanye Wests datter North åbenbart - og hvem ville ikke gøre det samme med de forældre?

Genbrug er guld.

Både når det gælder gode fund i vintageforretninger, men også i ens forældres eller families gemmer, hvis garderober ofte kan gemme på nogle helt særlige fund, der fortjener en ny tur rundt om blokken.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det er vi ikke de eneste, der synes.

Couture-modeugen i Paris har tiltrukket et væld af kendte stjerner, hvor realitystjernen og iværksætteren Kim Kardashian selvfølgelig var med - ikke bare som gæst, men også som catwalk-model. Med sig havde hun blandt andre sin og Kanye Wests ældste datter, North West.

Og selv om mor Kim som vanligt har taget meget af opmærksomheden på den franske modetur, så har 9-årige North alligevel stjålet rampelyset flere gange med sin seje attitude og allerede veludførte stil.

For da hun og Kim Kardashian skulle til Jean Paul Gaultier-showet, var North West hoppet i en særlig jakke.

Foto: Mega
Foto: Mega

Den blå varsity-jakke er nemlig fra hendes fars, Kanye Wests, gamle garderobe. Han bar den sidst til American Music Awards i 2008.

Den tofarvede jakke med røde detaljer er fra brandet Pastelle, som Kanye West selv stod bag (aka. hans første spring ind i modeverden). Og selv om brandet hurtigt opnåede kultstatus blandt streetwear-fans, blev det aldrig officielt lanceret.

Med matchende solbriller, lange fletninger og oversize Crocs selvfølgelig fra skomærkets Balenciaga-samarbejde har North West altså genoplivet jakken og gjort den til sin egen.

Om det er med hjælp fra sin stilfulde mor, er ikke til at sige. Men med Kim Kardashians overvældende garderobe-arkiv in mente, har hun nok haft en finger med i spillet.

Foto: Mega

Læs mere om

MestLæste