justin bieber
Kendte

Se Justin Biebers vilde snot-nys

Af Marie Søndergaard 30. september 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ha ha. Justin Biebers snot sprøjter virkelig ud af næsen på ham.

Det her er et ret godt eksempel på, at stjerner også er mennesker! De nyser nemlig også – og ja, nogle gange kommer der også en ordentlig snotklat med ud. Det skete for Justin Bieber under hans koncert i Finland tidligere på ugen.

Læs også: Alt om Justin Bieber

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Under sangen ”What Do You Mean” skulle Justin nemlig nyse, og det kan godt se ud som om, at første række var i farezonen for at blive ramt af den snotklat, der fløj ud af næsen på ham, da han nyste.

Læs også: Justin i vild Pokémon Go-video

Justins mange fans er gået amok over videoen, og nogen er gået så vidt som at sige, at de gerne vil slikke hans snot op … øhm. Se Justins snot-nys herunder:

Herunder kan du læse ting, du ikke vidste om nys!

Detvidsteduikkeomnys

Nys
Et nys er din krops måde at rense luftvejene for fremmede partikler og bakterier. Det er faktisk ret vigtigt i forhold til at beskytte dig imod sygdomme.
Nys
Når du nyser, flyver op til 40.000 mikroskopiske dråber ud af din næse. De kan flyve flere meter væk fra dig, så der er altså god grund til at holde dig for næsen eller nyse ned i din albue.
Nys
Et nys kan have en fart på cirka 150 km/t!
Nys
Cirka hver fjerde menneske nyser, hvis de får solen i øjenene eller udsættes for andet skarpt lys. Man ved faktisk ikke helt hvorfor.
Nys
Nogle mennesker kommer også til at nyse, når de plukker øjenbryn. Det sker, fordi man kan komme til at stimulere en nerve, der går fra øjenbrynet og ned til næsetippen, når man har gang i pincetten.
Nys
Man kan ikke nyse i søvne.
Nys
Måske har du hørt, at et nys føles som en 1/10 orgasme, men det er altså en myte. Men til gengæld er det ikke helt ualmindeligt, at man nyser efter sex!

Læs mere om

MestLæste